Sah din lemn Arbitrul Timer Mecanic Digital de I-GO Joc de Ceasuri de Ceasornic Condus Retro Portabil Cadou pentru Iubitorii de Sah Arbitrul Utilizare



  • 111.96lei 279.85lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

JOCESTYLE

Origine:

China Continentală

Numărul De Model:

Șah Timer

Material:

Din lemn

Varsta:

>12 Ani

Tip:

Ceasuri De Șah


Descriere

Internaționale Retro Portabil Joc De Concurență Timer Mecanic Conta În Sus În Jos Analog Ceas De Șah Cadou

Descriere:

Structura: structura mecanică cu calendarul butonul start este adoptat pentru a face calendarul operare intuitiv, convenabil și precis.

Joc de sah: Nu este nevoie de baterii.Este condus de primăvară.Este ușor de utilizat.Este similar cu modul de lucru din cuarț ceas.Acesta este un instrument de sincronizare utilizat în cele mai multe jocuri de șah în Europa și America.

De înaltă precizie: eroare de zi cu zi este la mai puțin de 1 secundă, care este potrivit pentru ceas de sincronizare în diverse partide de șah.

Lemn: din lemn și plastic, este puternic și durabil și nu este ușor de a sparge.Lemn de culoare de proiectare, manopera rafinat.

Speciale de întreținere: la ceas de șah ar trebui să fie ținute departe de substanțe corozive și sunt expuse la lumina soarelui, ploaie, picături de apă și câmp magnetic puternic.

Caietul de sarcini:

Material: carcasa din plastic, aliaj de cupru zinc circulație

Dimensiune produs: 15x5.5x9cm/5.9*2.16*3.55 în

Cutie: 19x7.Lemn de completare framax 5x12cm/7.48*2.95*4.72 în

Net greutate: 290g

Ambalare greutate: 360g

Potrivit pentru șah, șah Chinezesc, du-te și alte jocuri

Culoare: Jurnal de culoare

Instrucțiuni:

1.Meciul ceas adoptă structura mecanică cu calendarul butonul start.Calendarul operare este intuitiv, convenabil, precis, și de zi cu zi de eroare este mai mică de 1 secundă.Este potrivit pentru sincronizarea ceasuri de diferite jocuri de șah.

Utilizare:

Apăsați butonul din stânga, stânga se oprește ceasul de sincronizare, și dreptul de ceas începe calendarul.Dimpotrivă, apăsați butonul din dreapta pentru a opri cronometrarea pe partea dreaptă, și să înceapă calendarul de pe partea stângă.Apăsați butoanele de pe ambele părți pentru o jumătate de cale, în același timp (care este, butoanele de pe ambele părți sunt în aceeași poziție orizontală), și două ceasuri sunt în stația de distribuție de stat.

de reglare la zero

De alternativ de operare butoanele de pe ambele părți, cele două secunde ceas poate fi reglat la poziția de ora 12 (poziția zero), la rândul său, și ceasul de mână este rotit în poziția de ora 12, conform săgeții direcția orificiu pe partea din spate a ceasului.În meciul de ceas, minut de mână poziția zero discriminare folosește minute de mers mână pentru a împinge toată determinarea punctului de marca "mici steagul roșu" la dreapta pentru a ajunge la poziția de ora 12, și scara de mână minut de aliniere la momentul "mici steagul roșu", care se încadrează în mod liber este în poziția de zero.

Întreținere:

Ceas de șah ar trebui să fie împiedicat de contactul cu materiale corozive, pentru a evita expunerea la soare, ploaie, picătură și aproape de câmp magnetic puternic

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Ceas de Șah

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine.NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Publicitateinziare.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Publicitateinziare.ro!Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe