2-Sertar Mobil Mari Laterale din Lemn dulapior cu Usa si Blocabile Rotile, Negru



  • 821.10lei 1 746.97lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Înălțime:

31.80

Lățime:

15.70

Material:

MDF-Negru

Lungime:

31.00

Uz General:

Mobilier Comercial

Tip:

Mobilier De Birou

Nume De Brand:

TULX

Numărul De Model:

DSV04E4080S

Dimensiune:

(L x W x H) 31.00 x 15.70 x 31.80 Inches

Utilizare Specifică:

Cabinetul

Sertar Numărul:

2

Origine:

NOI(de Origine)

Cu Role:

Da


Descriere

Acest laterală sertar poate fi folosit ca suport imprimantă, cabinet de stocare, păstrați imprimanta, scanner, fișiere, și alte consumabile de depozitare organizate.Se potriveste pentru birou, living, dormitor, studiu, etc. Caracteristici:- Un raft de depozitare.- Un Material Sertar, puteți să-l utilizați sau ori dacă nici un folos.- O mare alunecare de lemn sertar pentru agatat A4/Letter sau Legal dimensiunea fișierului foldere.- 6 pene din plastic tras pe spate pentru a asigura stabilitatea.-Un raft reglabil pe interiorul ușii.- 4 ascunse roți pivotante, dintre care 2 sunt blocabile.- Marginea de protectie pe partea de sus împiedică aprovizionarea de la care se încadrează.

Cu un raft deschis pentru clipuri și un capsator, un material sertar pentru carnete de note, și o adâncime de lemn alunecare sertar pentru hârtie de dimensiune A4/Letter sau Legal agățat dosare, două mari reglabil compartimente pentru carti cu o ușă.Totul își găsește locul în acest fișier cabinet.Chiar mai mult, există o suprafață de top pentru o imprimantă, un scaner sau planta minunat.

Rulare pe Patru Roți, Acest Suport Imprimantă Pot Fi Mutate Și Reglată În Poziția Liber.Built-In Frâne Pe Față Două Roți Să-L Păstrați În Poziție Și Se Adaugă Stabilitate.

Multifuncțional Dulap: Acest rulare dulap deschis cu spatiu de depozitare si 2 sertare poate fi, de asemenea, utilizat ca un stand imprimanta sau cabinet de stocare.Simple dar elegante, multi-color design ce-l face se potrivesc bine, dar, de asemenea, să stea în birou, camera de zi, dormitor, studiu, etc.

Asambla Simplu: știm că asamblarea mobilei nu este un joc popular, și de aceea acest cabinet de stocare vine cu simplu, instrucțiuni ilustrate și părți numerotate, care vă va ajuta să-l configurați rapid și ușor

Scrie un comentariu

       

Produse conexe