160 Foi Transparente Bookmarkers File Index Notă De Lipicios Papetărie Tampoane Memo Școală, Rechizite De Birou



  • 12.63lei 19.73lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

KOQZM

Origine:

China Continentală


Descriere

Nou și de înaltă calitate!

1. Ușor de utilizat: această bandă de culoare indicele de autocolant este foarte user-friendly și ușor de instalat.Rupe doar de pe banda adezivă de pe spatele și lipiți-l în cazul în care trebuie să fie marcate.Sale extrem de fine de design nu va va lasa un mare semn pe carte sau un document, și este o alegere ideală pentru sortarea și marcarea.

2. Gradient de culoare de proiectare: sa gradient de culoare design face nu numai de fișier aranjament mai mult impact vizual, dar face, de asemenea, locuri care au nevoie de importante mărci mai ochi-prinderea și ușor de a găsi și de a identifica.Poate satisface preferințele de culoare de diferiți utilizatori.

3. De înaltă calitate material: bara de culoare indicele de paste este fabricat de înaltă calitate PET material, care are o puternică rezistență și caracteristica de a nu fi ușor să se estompeze, și poate menține culoarea originală pentru o lungă perioadă de timp și are o durată lungă de viață.

4. Transparent design: transparent design face textul de sub bara de culori vizibile, nu se referă la informații importante, și este mai convenabil pentru utilizatori pentru a găsi și citi documente.

5. Gama larga de aplicare: această bară de culoare indicele de autocolant poate fi utilizat pe scară largă în diverse ocazii, cum ar fi de studiu, de muncă, de zi cu zi de lectură, etc. Fie că este folosit pentru a marca cărți sau de a distinge documente, se poate oferi un ajutor eficient.

Caracteristici și Utilizări: mai Multe culori pe o singură placă, mai clară marcarea și clasificare; pot fi lipite în mod repetat, ușor să se rupă, fără a dăuna hârtie; convenabil pentru organizarea datelor, aspecte importante de marcare, clasificarea documentelor, etc.

Notă: atunci Când scrieți cu un apă bazate pe stilou, vă rugăm să nu atingeți înainte de a se usca cerneala.

Material: PET

Culoare: așa Cum se arată

Pachetul include: 160Sheets

Notă:

Ca de computere diferite de afișare diferite culori, vă mulțumesc pentru înțelegere, real produs de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe