DTF Cald se Topesc Pulbere Albă 500/1000g Pentru DTF Direct La Film T shirt de Imprimare Mașină DTF Imprimanta Imprimare Directă pe Toate Tesatura



  • 147.78lei 197.04lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Viteza De Imprimare:

20ppm

Acceptă Imprimarea În Rețea:

Cu FIR

Max Dimensiune De Hârtie:

A3+

Nume De Brand:

Punehod

Tip:

Inkjet Printer

Modul De Alimentare Cu Hârtie:

Rola De Alimentare

Tip De Interfață:

USB

Origine:

China Continentală

Imprimare față-verso:

No


Descriere

DTF Cald se Topesc Pulbere Albă 500/1000g Pentru DTF Direct La Film T shirt de Imprimare Mașină DTF Imprimanta Imprimare Directă pe Toate Tesatura

Fabrica de Preferat & Imprimare Directă pe Toate Tesatura Toate de Culoare.DTF de transfer digital de adeziv topit la cald pulbere pot fi imprimate pe Blugi, Lycra, bumbac, Poliester, nailon, piele, EVA, Amestecuri și multe alte materiale; și pe toate de culoare includ negru, alb, lumină-întuneric.Design pe hanorace, panza, tote pungi, tricouri, fete de perna, șepci, mănuși, adidași, etc.

Culori Vii Și Impermeabile.DTF Cald se Topesc Pulbere pentru DTF transferul de cerneală și film este materialul TPU, se simte moale și elastic și oferă aderență ridicată.DTF Pulbere se va lipi de cerneală în loc de film, oferă culori mai luminoase, vii.Rezistent la apa si Lavabil, Rezistent.

Pentru Inkjet Printer & DTG DTF Imprimantă.DTF transfer de pulbere neagră lucra cu inkjet printer includ epson printer, DTG DTF imprimantei L1800 R1390 DX5 TX800 XP600 Imprimante.

De Înaltă Calitate Și Caracteristică.funcționează cu ambele automate de agitator și de mână-cerere.Lucru cu atât caldă și rece coaja de COMPANIE de filme pentru producția mare de ieșire.

Pachetul Include Si 100% Satisface Garanție. 500g cald se topesc pulbere.NOTĂ: Pentru a utiliza DTF Transfer de Adeziv, ai nevoie de un DTF imprimantă și DTF film (nu sunt incluse în pachet).

Tag-uri

cald se topesc pulbere

Scrie un comentariu

       

Produse conexe