Mare Geantă de Sport pentru Bărbați și Femei Impermeabil Călătorie Duffel Sac de Mare Capacitate Geanta cu Curea de Umar pentru Sală de Sport în aer liber, de Călătorie



  • 67.53lei 135.05lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Tip de sport:

Fitness

greutate:

0.4kg

Dimensiune:

45*23*23cm

Folosește:

Fitness, În aer liber, Călătorie

Potrivit pentru:

Bărbați, FEMEI

Numele Departamentului:

Unisex

Material:

Bumbac Nylon

CN:

Hubei

Servicii:

en-gros, Picătură De Transport Maritim

Culoare:

Negru

Numele:

Geanta sport, Geanta De Voiaj

Capacitate:

36-55L

Nume De Brand:

Andralyn


Descriere

Caracteristici

👜【Înaltă calitate Nailon】👜formare geanta este confectionata din lacrima-rezistent și impermeabil tesatura de nailon, care nu este ruginit, plat și neted, rezistent la apă și durabil, și previne în mod eficient partea de jos a sac sală de gimnastică de la poartă.

👜【Culoare Și Dimensiune】👜Există două culori de aur și argint pentru a alege de la.Există trei linii oblice pe ambele părți de sac.Design-ul este complet, simplu și elegant.Există două dimensiuni: mari, mijlocii și mici, dimensiuni: mari dimensiuni: 45cm x 23cm x 23cm

👜【Pliabil Design】👜 într-Adevăr economisi spațiu, ori doar la punga pentru a stoca, geanta nu va lua prea mult spațiu.Utilizat pentru a stoca sau transporta echipamentul sportiv la domiciliu.

👜【Un Bun Companion de Călătorie】👜 Acest bărbați și femei sac de sport are un stil unic, cu design modern și elegant și culori, și este o alegere ideală pentru turism, săli de sport, aeroporturi, etc.! , Puteți cu ușurință pachet sport, prosoape, pantofi de sport, etc. într-un sport în aer liber, de formare sac.

👜【Servicii sincer】👜Dacă aveți orice probleme de calitate cu produsele pe care le primiți, vă rugăm să ne contactați din timp.Avem un client service profesional pentru a rezolva problemele cât mai curând posibil.

Caietul de sarcini:

Denumire: geantă Sport, geanta de voiaj

Culoare: Negru

Material: bumbac, nylon

Greutate: 0.4 kg

Dimensiune: 45*23*23 cm

Utilizări: sala de Fitness, in aer liber, de călătorie

Potrivit pentru: Barbati, femei

Servicii: en-gros, picătură de transport maritim

Pachetul include: 1 bucata geanta

Client
2024-01-06
Ei bine👍

Scrie un comentariu

       

Produse conexe