Placi De Tăiere Discuri De Master De 4 Inch Țiglă Diamant Lama De Porțelan A Văzut Lama De Tăiere Disc De Roată



  • 56.36lei 114.99lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

FGHGF

Văzut De Tip:

Mini Văzut

Sursa De Alimentare:

AC

Origine:

China Continentală


Descriere

Placi De Tăiere Discuri De Master De 4 Inch Țiglă Diamant Lama De Porțelan A Văzut Lama De Tăiere Disc De Roată

[Ultra-Fin Ondulat, Placi de Tăiere Discuri de Master] vă Oferi rapid, precis, neted și chip tăiere fără experiență cu Ultra-fin ondulat, placi de tăiere discuri de master.Meci cu de mână mașină și Funcționează cu Țiglă Văzut și Polizor unghiular.Este o alegere perfecta pentru tine să taie ceramice de marmură.

[Înaltă rezistență Diamant Văzut Lama] corpul principal al pânzei adoptă selectate de înaltă rezistență lamă de diamant, care are caracteristicile de duritate mare și rezistență puternică.Lama este acoperita cu densitate mare emery, care este ascuțit și durabil.Lama este excelent, rezistent la uzură și poate rezista la utilizarea frecventă.

[Ușor și ultra-Subțire] lama este ultra-subțire și ascuțit, ceea ce face procesul de tăiere fără efort și eficient.Super-subțire turbo plasă rim lamă de diamant, se poate realiza rapid, stabil și precis tăiere efecte, pentru a îmbunătăți eficiența tăierii, reduce timpul de tăiere, și de a îmbunătăți durata de viață a lamei.

[Universal pentru Uscat sau Umed Tăiere] Premium Diamond ferăstrău pentru Umed sau Uscat Tăiere și uesd ca gresie portelanata, placi ceramice, granit, piatră de natură și alte.

[Netedă Suprafață de Tăiere] lama adoptă nisip fin slefuire tehnologie, care poate îmbunătăți în mod eficient eficiența de tăiere, și poate reduce în mod eficient pierderea de căldură în procesul de tăiere, făcând suprafața de tăiere lină și mai precisă.În același timp.Mai gros centru, pentru a evita vibrațiile și deteriorate.

Culoare:Rosu

Material:Metal

Conținutul Pachetului:

5 * Disc De Tăiere

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Dropshipping

Vom accepta dropshipping, avem o mulțime de experiență în dropshiping și nu va pune nici reclame sau materiale în transport.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe