Ratan Din Plastic Coșuri De Depozitare Consumabile Bucatarie Servire Mâncare Titularii Supermarket Display Recipient Gustare Organizator Coș



  • 30.29lei 51.30lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Stil:

Stil Pastorală

Nume De Brand:

ACRDDK

Origine:

China Continentală

Tip:

coș de depozitare

Material:

Plastic


Descriere

Descriere:

Caracteristici:

Materialele refolosibile: Acest oval coșul de pâine este fabricat din durabil polipropilena fibre țesute, fără margini zimțate.Marginile și fundul sunt armate cu fir intern coaste, făcându-l reutilizabile.

Design: manopera Rafinat și netedă curele țesute proteja mâinile de rău.Depozitarea alimentelor în coșul de pâine făcută în condiții de siguranță ratan, cum ar fi materiale este sănătos.

Decor: design proaspăt și subtil textura de coș adaugă o frumoasă rurală, farmec deține, prezentarea, și deținerea produselor alimentare, făcându-l o izbitoare și rafinat decor pe masa sau masuta de cafea.

Potrivit pentru: serviciul Nostru de coș este perfect pentru afișarea și stocarea de pâine, bomboane, cookie-uri, fructe, legume, gustări pe blatul de bucatarie sau pe masa.Acesta poate fi de asemenea folosit ca o placă pentru chei, portofele, telefoane, și mai mult.

Customer Service: Cu satisfactia ca prima noastra prioritate, ne oferă o satisfacție service pentru toate produsele noastre.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați din timp.Noi vă va oferi răspunsuri cât mai curând posibil.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Dimensiuni: 19*13*7.5 cm/26*16*8.5 cm/28*19*9.5 cm

Note:

Vă rugăm să permiteți ușor erorilor datorate manuală de măsurare și diferite monitoare.

Pachetul Include:

1*Coș

Scrie un comentariu

       

Produse conexe