T25 Dual Moduri Mouse Wireless 2.4 Ghz Stabil Bluetoothcompatibble Design Vertical



  • 59.86lei 124.74lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

BGEKTOTH

Tip:

Fără Fir Bluetooth

Stil:

3d, Optice cu role, Iluminare din spate, Mini, Cu Sistem De Amprentă, Trackball, DPI reglați butonul, Greutate variabilă, Parcurgere infinit

Origine:

China Continentală


Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

Două moduri de conectare wireless: T25 wireless dual moduri mouse-ul suportă atât 2.4 Ghz și BT5.1 wireless care permite utilizatorilor să aleagă între mai stabil 2.4 G conexiune sau o mai convenabil Bluetoothcompatible conexiune pentru a satisface diferite dispozitivul are nevoie.

Vertical design unic Cu design vertical de T25 cum urmează mouse-ul ergonomic principiu, în mod eficient, reducând oboseala la nivelul mâinii și oferind o mai confortabil și experiență naturală în timpul utilizării prelungite.

AdjustableDPI: T25 wireless dual moduri mouse-ul este echipat cu un 1600DPI cu trei trepte de nivel care permite utilizatorilor pentru a regla sensibilitatea bazate pe nevoi diferite, oferind mai precise de control joc sau operațiuni de birou.

Liniște: butoanele stânga și dreapta de la mouse-ul T25 adopte o 5million clicuri Liniștit, asigurându-se o funcționare liniștită, fără zgomot menținerea unui pașnică mediu de lucru.

Multi-platformă compatibilitate: T25 wireless dualmodes mouse-ul este compatiblewith mai multe sistem de operare, inclusiv Windows, Android,etc, ceea ce face convenabil pentru utilizatori pentru a utiliza pe dispozitive diferite.

Caietul de sarcini:

Modelul și numele: T25 DualModesWireless Mouse-ul

Moduri de lucru: 2.4 Ghz+BT5.1

DualModes rata de Returnare: 125Hz (default)

Viteza de deplasare: 28IPS

rata: 3000FPS

Accelerare: 10G

Capacitate baterie: 2xAAA(Bateria nu include)

Interfețe: USB

Număr de taste: Taste 7

Switchservice viata: 5 milioane de ori(Liniște

curent: 3V/8mA

Material: ABS Ulei

Simt: matteTexture

Dimensiune produs:aprox 10.6x8.6x8.3 cm/4.17x3.38x3.27in

Pachetul Include:

1 BUC Mouse-ul

Notă:

Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri, nu va fi o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manual de masurare.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe