10buc Curatare Aer Condiționat Capac Nou rezistent la apa Montat pe Perete Fan Capac de Praf Transparent 145x70cm Folie Elastica



  • 9.27lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

Dantela

CN:

Shanghai

Origine:

China Continentală


Descriere

De Brand nou și de înaltă calitate

Nume: Aer Condiționat Acoperi

Material: plastic

Stil: așa cum se arată

Cantitate: 10buc

Dimensiune: aproximativ 145x70cm

Potrivit pentru: Aer Condiționat, Ventilator Caracteristici:

1. Rezistent la apa de Proprietate: Acest aparat de aer conditionat capacul protejeaza aparatul de praf și apă, evitând acumularea prafului si prelungirea duratei sale de viață.Ea are excelente rezistente la apa si previne infiltrarea apei din în aer conditionat.

2. Măiestrie rafinat: Transforma aparatul de aer condiționat într-o bucată declarație cu acest all-inclusive capac de praf.Design frumos îmbunătățește decor acasă în timp ce oferă o acoperire completă.

3. Decoratiuni elegante: Ridica privirea de camera dvs. cu aer condiționat acoperirea e destul de decoratiuni, care oferă un model elegant, care adaugă o notă de rafinament și completează orice decor acasă.

4. Ultima pentru o Lungă perioadă de Timp: Fabricata din material PEVA, aer condiționat nostru de acoperire asigură o excelentă rezistent la apa si praf-dovada de apărare.Apăra dumneavoastră de AC de la ploaie, zăpadă, soare, și murdărie pentru o durată de viață extinsă și mult mai durabilitate, pentru a ridica AC de protecție.

5. Ușor de instalat Design: Bucurați-vă de o experiență fără efort cu aer condiționat are capac ușor de instalare și tool-free setup.Datorită sale puternic de marginea elasticitate, puteți înfășurați-l în jurul tău unitate de hassle-free.

Notificare:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

3. 1cm=0.39".

Pachetul Inclus:

10x Aer Condiționat Acoperă

Scrie un comentariu

       

Produse conexe