Computer Extern Controler de Sunet placa de Sunet Regulator de Telefon Mobil de Înregistrare USB Controler de Volum



  • 95.40lei 167.37lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Vocalism Principiu:

Armătură Echilibrată

Nume De Brand:

FGHGF

Origine:

China Continentală

Comunicare:

Cu FIR

Buton De Control:

Da

Control Al Volumului:

Da

Activă A Zgomotului De Fond:

Da

Stil:

In-ear

Material:

Plastic

Categorie:

Căști & Căști


Descriere

Computer Extern Controler de Sunet placa de Sunet Regulator de Telefon Mobil de Înregistrare USB Controler de Volum pe Calculator Extern Controler de Sunet placa de Sunet Regulator de Telefon Mobil de Înregistrare USB Controler de Volum Minunat de utilizare: Roti multimedia buton pentru a regla volumul.Cu un buton pentru a dezactiva funcția, trebuie doar să apăsați butonul atunci când ascult muzică, iar muzica se va opri, și apăsați butonul din nou pentru a începe redarea.

Robust și Durabil: USB buton de control al volumului se face de înaltă calitate, carcasa, și echipat cu un robust ax de rotație și un detașabil cablu USB, ceea ce face acest audio de reglare nu numai durabile, dar, de asemenea, user-friendly.

Driver-gratuit: buton de control al volumului suporturi pentru Win10/8/7/Mac, și poate începe să funcționeze după conectarea la calculator.Plug and play, nici un driver necesare, volumul poate fi ajustat direct prin rotirea butonului.

Rafinat și convenabil: Mini și design rafinat, ușor de a transporta și de a folosi.Combinat cu materiale de înaltă calitate și se răcește aspect negru, întregul USB buton de control al volumului se pare mai elegant.

Design Anti-alunecare: Heavy metal blocurile sunt plasate în interiorul bazei, și 4 anti-alunecare tampoane sunt atașate la partea de jos, acest fader este foarte stabil.Nu este ușor să se mute.

Material: plastic

culoare: Negru

Conținutul Pachetului:

1 x Gazdă

2 x cablu de Conectare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe