Set De Tobe Pentru Copii Montessori Din Lemn De Învățământ 7 In 1 Senzoriale, Muzicale, Jucarii Din Lemn, Xilofon Și Vânt Chime Jucării Pentru Băieți Și



  • 162.73lei 428.25lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Drum Pad:

5

Origine:

China Continentală


Descriere

Introduce copilul la lumea muzicii cu inodor Set de Tobe pentru Copii!Setul nostru include un clopoțel de vânt și este proiectat pentru a cultiva interesul pentru muzica de la o vârstă fragedă.Spori interacțiunea părinte-copil și de a face ziua de naștere a copilului suplimentar special cu acest joc distractiv și angajarea set.

Produs material: lemn

Produs greutate: 960g

Dimensiune produs: 39x23x8.1cm

Lista:

Copiii Set de Tobe x1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Multi-Funcțional: 7-in-1 pentru copii set de tobe, inclusiv un clavecin și diverse instrumente, cum ar fi 2 tobe, 1 bazin de cupru, și mai mult încurajează copiii să exploreze diverse ritmuri și melodii pentru o bogată educație muzicală.

2.Cultive Abilități Muzicale: Ceas copilului dumneavoastră abilități muzicale înflori cu Copiii noștri Set de Tobe.Dispunând de instrumente senzoriale, ajută cultiva dragostea pentru muzică de la o vârstă fragedă, în timp ce în curs de dezvoltare coordonarea mana-ochi.

3.În condiții de siguranță și Prietenos: Bucurați-vă excepționale de siguranță pentru copilul dumneavoastră cu Copiii noștri Set de Tobe din lemn, material, margini netede, și de manoperă fin.La inodor tobe oferi un mediu de joc plăcut.

4.Cultive Legăturile de Familie: permite părinților și copiilor să joace muzică împreună cu copiii noștri set de tobe, promovând armonia familiei în timp ce diminuarea timpului de ecran.Acest instrument muzical facilitează interacțiunea părinte-copil, crearea de mai mult timp de calitate pentru familie.

5.Buna Alegere Cadou: Perfect ca un cadou pentru Craciun sau zile de naștere, acesta vine echipat cu tot ce este necesar pentru tinerii muzicieni pentru a începe redarea imediat.Da la copiii tăi și urmăriți-le creativitatea avânta!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe