În Aer Liber Capac De Evacuare Rezistent La Apa Cutie Electrică În Aer Liber Rezistent La Apa Întrerupător Priză Priză Huse Pentru Baie Și În Aer Liber Plug



  • 6.34lei 9.75lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Numărul De Model:

Capac De Evacuare

Origine:

China Continentală


Descriere

Priza capacul cutiei este un must-have pentru casa ta!Este ferm și nu va cădea cu ușurință.La cutie rezistent la apa poate stoca diverse prize, toate în timp ce menținându-le de praf și rezistent la apa.Este aplicabil la mai multe scenarii și este proiectat cu un mare spațiu rezervat.

Caietul de sarcini:

Nume: În Aer Liber Capac De Evacuare

Material: Polistiren

Dimensiune: aproximativ 12*10*4.2 cm/4.72*3.94*1.65 cm

Greutate: aproximativ 100 g

Lista de ambalare:

1*Exterior Capac De Evacuare

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ușor de instalat: proteja Eficient în aer liber, prize cu capac rezistent la apa, care se potriveste bine, fără a deteriora peretele.Suportul adeziv asigură firma de plasament, iar instalarea este o briza cu doar 1 lacrimă și stick-ul.Nu mai cad cu nostru de ușor de aplicat, capac de evacuare.

2.Deschidere mare: Proiectat pentru a se potrivi diferite prize, acest universal în aer liber capac de evacuare se mândrește cu o mare deschidere de design, făcându-l mult mai convenabil de a folosi și potrivite pentru o gamă largă de aparate electrice într-o cutie mare de acoperire, asigurând protecție maximă împotriva elementelor.

3.Convenabil pentru a Deschide și Închide: Ridica în aer liber electricals cu impermeabil capac de evacuare!Cutie acoperi mai mult de 90 de grade oferă flexibilitate, în timp ce mare spațiu rezervat ține dispozitive de siguranță.90-gradul de deschidere și de închidere design și ușor de a deschide hover permite accesul ușor pentru hassle-free de întreținere și confortul.Păstrați spațiu în aer liber organizat și funcțional cu acest accesoriu must-have!

4.Restante Material: Protejați-vă în aer liber, prize cu capac robust fabricat din polistiren.Ingrosata material și puternic capacitatea portantă a se asigura că prizele sunt în siguranță de la elemente.Rezistent la apă și praf, acoperirea noastră oferă o protecție de lungă durată.

5.Utilizarea pe scară largă: faceți Upgrade casa ta în aer liber piețe de desfacere, cu o modă și versatil acoperire pentru orice balcon, living, baie sau bucatarie.Aspectul său elegant de design este compatibil cu numeroase stiluri de decorare, ceea ce face o potrivire perfecta pentru diferite scene.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe