Camera Frontala De Proximitate Senzor De Lumină Cablu Panglică Înlocuirea Ansamblului Pentru Iphone 7



  • 44.53lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

[Nou Brand de calitate]se potrivi perfect față se confruntă camera de înlocuire cu senzor de proximitate cablu flex pentru iPhone 7.

[Fix aceste probleme de telefon]camera din Față, siri și chat video, microfon,senzor de distanță,senzor de lumină sau receptorul vorbesc conecta punctul de defect sau non-lucru.Compatibil cu iPhone 7 4.7 inch A1660(GSM,CDMA), A1778, A1779 (TOȚI TRANSPORTATORII).Vă rugăm să verificați Numărul de Model pe partea din spate a dispozitivului.

[Instalare ușoară]Nu este nevoie tehnician pentru a face asta.Precis cameră frontală de înlocuire utilizate pentru a Înlocui rupte deteriorat.Instrucțiuni manuel nu este inclus.Dar multe ghiduri sunt disponibile pe YouTube pentru referință.Doar de căutare pentru iPhone 7 camera frontală de înlocuire și urmați video pas cu pas.Îl puteți instala cu succes.În plus, tehnicianul nostru este on-line pentru a răspunde la orice întrebări despre probleme de instalare.

[Profesionale de Reparații sunt incluse Toate profesionale necesare instrumente de reparații sunt incluse.Profesionale de reparații de instrumente face mai ușor pentru a face înlocuirea. 2 buc ecran impermeabil benzi adezive sunt incluse, de asemenea,.

Culoare:gri inchis

Material:metal

Conținutul Pachetului:

1 * pentru iPhone 7 din față se confruntă camera

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe