Înot Centura de Copii EVA Formare Auxiliare rezistent la apa Plutitoare Bord Înot Talie Centura Betelie Copii Adulți Înot Incepatori



  • 27.64lei 46.04lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

MainKey2:

EVA Înot Centura Float pentru Copii Spumă Bord

MainKey6:

Înot De Formare Plutește Seria Split Bord Spumă

MainKey5:

Piscină Pentru Adulți Plutește Înot Antrenor Echipamente

MainKey3:

Reglabil Înot Curele de Spumă EVA Bord Centura

MainKey1:

Înot Centura

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

MagiDeal

MainKey4:

Copii De Înot Sida Plutitoare Kickboard

Numărul De Model:

Înot Centura

Tip:

Gonflabila Plutitoare Rând


Descriere

Descriere:

【Premium Material】: înot talie plutește centura este fabricat de înaltă calitate EVA blocuri de spumă care asigură flotabilitatea și stabilitatea.EVA material de protecție a mediului, spumă de mare, tehnologia de procesare.Flotabilitatea este mai gros.

【】 Caracteristici: de Înaltă Densitate și non deformare, de mare plutitor, rezistent la apa.Înot curele permite să învețe mai bine, să înoate mai repede, și de a dezvolta învăța de înot potențial.Cu 5 combinație de moduri, este mai convenabil pentru a transporta.

【Înot Ajutor】: Aceasta este cea mai buna alegere pentru copii de înot sida, ajutor pentru copii și începători să învețe să înot și să devină încrezător în apă.Înot cu zbaturi role sunt stivuite pentru a ocupa mai puțin spațiu și face mai ușor pentru tine de a transporta.

【Reglabil】: talie Reglabila centura cu fixare în catarama, pentru a preveni plutesc din ce vine.Puteți ajusta etanșeitatea înot centura de butoane de ajustare.

【Înot Incepator】: Acest produs este folosit în principal ca un consiliu curea pentru a ajuta la începători înot.Ideal pentru înot incepatori care au nevoie de sprijin suplimentar, oferă optimă plutește și siguranță.

Caietul de sarcini:

Material: EVA

Culoare: Galben

Dimensiunea Diagramă:

35cmx15cmx5cm/13.78inchx5.91inchx1.97inch

Pachetul Include:

1 Înot Centura

Notă:

Vă rugăm să permiteți ușor erorilor datorate manuală de măsurare și diferite monitoare.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe