Fata Coșuri Pentru Nunti Nunta de domnisoare de Onoare Portabile Coș de Flori Rattan Țesute Coș de Flori Cu Mâner DIY Coș de Flori



  • 12.82lei 32.93lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Produs de culoare:

Alb/ceai maro

feature3:

țesute de depozitare coș

feature2:

rattan coș

Picătură De Transport Maritim:

Suport

greutate:

30g

Materiale specifice:

rattan

Dimensiune:

10x10xx16cm

feature1:

Fata De Flori Coșuri

Nume De Brand:

Syrochelle

Origine:

China Continentală


Descriere

Fata Coșuri Pentru Nunti Nunta de domnisoare de Onoare Portabile Coș de Flori Rattan Țesute Coș de Flori Cu Mâner DIY Coș De Flori

Puncte:

1.Materiale de Calitate excelentă: Aceasta fata floare coș este fabricata cu puternic, eco-friendly, viță de vie, care sunt rezistente la uzură și lacrimă.Realizate manual, cu atentie meticuloasa la detaliu, nu se va deforma sau deteriora cu ușurință.De calitate superioară și inodor, e o durată de ales.

2.Mai multe Scopuri: Acest multi-utilizare Coș de Flori deține esențiale și dubleaza ca un decor minunat.Înfrumuseța cu flori uscate sau artificiale și de a crea cadouri unice, podoabe, unelte, și mai multe DIY artizanat decorative.

3.Versatil Utilizare: Acest Coș de Depozitare este potrivit nu numai pentru nunti, dar, de asemenea, pentru petreceri, locuri de muncă, magazine și camere de zi.Este o casa ideala de decor care pot adăuga o notă de eleganță și frumusețe în orice spațiu.

4.Măiestrie rafinat: Rochii Fete cu Flori Coș oferă o durabilitate exceptionala, ceea ce face perfect pentru diverse evenimente.Superb măiestrie de calitate asigură o bine-artizanale și aspectul neted.Nu este ușor de spart sau rezistente la decolorare, acest fin detaliate coș frunze fără bavuri făcându-l ideal pentru utilizare repetată.

5.Ușor de Transportat: a Crea o atmosferă încântătoare cu aceasta Fata Floare Coș.Ușor și cu un mâner comod, cei tineri pot transporta cu ușurință acest prop adăugarea unui pașnică nota de eleganta pentru nunta ta de vis.

Flori noastre Fete Coș este completarea perfectă pentru orice dormitor cu rezistente la uzură și rezistente la decolorare design.Se face pentru o mare cadouri sau ornamentale instrument și este ușor de transportat pentru on-the-du-te ocazii.Adaugă o notă de farmec pentru orice camera cu acest fermecător coș de flori.

Caietul de sarcini:

Nume produs: coș de Flori

Produs de culoare: Alb/ceai maro

Dimensiune produs: (aprox.)8*5 cm/3.15*1.97 inch, total inaltime 14cm/5.51 cm

Greutate Net: 20g

Material: Ratan

Memento cald:

1. Din cauza temperaturii de culoare de pe ecran, aparat de fotografiat, lumina ambientală și abilitățile de fotografie, poate exista o ușoară diferență de culoare în imagini a unor produse, iar culoarea este supusă obiectului real!

2. Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți ușoară a diferențelor de dimensiune.

Lista:

1*coș de flori

Scrie un comentariu

       

Produse conexe