1 Set de Box de Rebound Mingea Utile cu Bentita de Formare Box Cap de Minge de Formare Viteza de Box Minge sală de Gimnastică Utilizare



  • 13.91lei 40.98lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Numărul De Model:

Cap De Minge De Box

Origine:

China Continentală, China Continentală


Descriere

Informații Importante

Material:Faux Din Piele

Dimensiune Pachet:

Faux din Piele Minge, Minge de Cauciuc, Diametru : 6cm/2.36" (Aprox.) Tenis, Diametru: 6.5 cm/2.56" (Aprox.) Banda, Lungime: 64cm/25.2" (Aprox.)

Privire de ansamblu:

Ea are o rezistent la uzura îngroșat design, elasticitate mare, rezistență bună, în condiții de siguranță și rezistent la deteriorare, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

Dispunând de o bandă de design care îl face ușor de utilizat, acest box mingea poate ajuta cu formare de viteză și este perfect pentru sport, de fitness și de reducere a stresului.

Este construit din material de faux din piele.

Atât diametrul de faux din piele minge și cu minge de cauciuc este de 6 cm, iar diametrul de tenis este de 6,5 cm.Lungimea de banda este de 64cm.

Este potrivit pentru sala de sport și acasă.

Notă:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Caietul de sarcini:

Caracteristici:-Scurgere rezistent, Bună Rezistență, Elasticitate Mare

Pachetul De Conținut:

Stil, Stil B, Stil C: 1 x Minge de Box 1 x Bandă sau Stilul D, Stilul E, Stil F, Stil de G: 2 x Box Mingea 1 x Bandă de susținere

Scrie un comentariu

       

Produse conexe