Masina De Parfum Odorizant Auto Odorizante De Aerisire Clipuri Aromoterapie Vent Clip Masina Priză De Aer Odorizant Parfum Interior Masina



  • 41.83lei 83.71lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Articol Greutate:

1.0kg

Lățime Produs:

0.0mm

Element De Lungime:

0.0mm

Origine:

China Continentală

Înălțime Element:

0.0mm


Descriere

Descriere:

Pilot Auto Difuzor dispersează parfum parfumat cu fulgi.Ușor de a înlocui, în condiții de siguranță pentru a utiliza, în stare proaspătă și parfum de durată.Cu efect de dezodorizare și blândețe, se poate purifica aerul și pentru a satisface gustul publicului.Masina de Aer Proaspat are un dop de silicon moale, care nu va afecta masina ta sau să împiedice dumneavoastră de conducere.Parfumul se difuzeaza in masina cu paletele ventilatorului pentru un plus de frumusețe și de interes.

Caietul de sarcini:

Nume: Pilot Auto Parfum Clip

Dimensiune: 6,2 cm*6cm*5cm/2.5*2.5*2 cm

Material: PVC+POM

Aromoterapie Miros: Floral, Fructat, Sharon, Lemnoase, Trandafir, Ceai Verde (aleatoare)

Timp de utilizare: 40-60 de zile

Lista De Ambalare:

1*pilot Auto aromoterapie

2*Aromaterapie tampoane de bumbac

1* ulei esential Aromoterapie (10ml)

Notă:

1.Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2.Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Purifica Aerul: Masina de Aer Proaspat folosește parfumat fulgi pentru a dispersa parfum, care este ușor de a înlocui, în condiții de siguranță pentru a utiliza, proaspete și de lungă durată, dezodorizeaza și purifică aerul.

2.Fan Blade Design: Pilot Auto Difuzor oferă o interesantă fan blade design inspirat de reverse elice de aeronave condus.Lamele se rotesc lin, vioi și ritmic.

3.În condiții de siguranță și Moale: dop de silicon Moale, care nu va afecta masina ta sau să împiedice dumneavoastră de conducere.Fanii mici pot, de asemenea, de spin.Lasa un miros difuz în mașină cu paletele ventilatorului.Adaugă frumusețe și distracție.

4.Convenabil de a Folosi: Masina de Parfum Odorizant de Aer este usor de instalat si poate fi introdus in grila masinii de evacuare a aerului.Cu dop de silicon adaugă stabilitate.Magnetics sus capacul poate fi deschis, built-in aromoterapie chip.

5.Semnificative prezent:Aceasta masina drăguț decorațiuni interioare pot fi cadouri ideale pentru a-ți prietena, iubita sau de familie,universal se potrivesc pentru cele mai multe dintre automobile, camioane, Suv-uri, ochi-prinderea de accesorii auto pentru pilot iubitorii.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe