10X Lupă Mâner Flexibil Senior Buzunar Lupă de Sticlă cu Capac din Piele Mini Pliere Mări de Sticlă pentru Lectură



  • 21.86lei 36.44lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Mărire:

10x

Sursa De Lumina:

NICI unul

Cu Lumina Sau Nu:

No

Origine:

China Continentală

Diametru Efectiv:

50MM/60MM/70MM

Stil:

Handheld

Nume De Brand:

NICI unul

Material:

sticla, Plastic, Piele, Metal, Lentile De Sticla


Descriere

Caracteristici:

1.【10x Mini Lupa】Acest buzunar lupă este fabricat de înaltă transparență și dispersie redusă lentile din sticlă optică, cu cer imagistica fără distorsiuni chiar și la marginea lentilei.

2.【Rotație de Design】buzunar mic lupă adoptă o rotație de 360 de grade design și poate fi pliat cu ușurință în caz de protecție.În plus, în caz de protecție, de asemenea, oferă o exploatație confortabil experiență.Doar rotiți-l atunci când este nevoie și ori de lentile în linie dreaptă atunci când nu este utilizat, care este foarte convenabil.

3.【Înaltă Calitate】portabile lupă este fabricat de înaltă calitate optică de calitate lentile și durabil faux din piele.O coperta din piele mereu protejează lentila de sticla bine.Pune lupa în buzunar sau în geantă, fără griji despre zgârieturi sau deteriorări.

4.【Compact și Portabil】dimensiunea portabil face această lupă ușor pentru a stoca.Puteți pune-l în buzunar, poseta, masina, servieta, sertar de birou, sau oriunde vă puteți imagina.

5.【Utilizate pe scară largă】portabil lupă este perfect pentru a citi ziare/poze/carti/instrucțiuni/liste de ingrediente/maps/documente, studiind insecte/plante, colectarea de monede, reparații, hobby-uri și mai mult!

Parametrii de produse:

Mărire: 10X

Tip: Portabil lupă

Diametru: 50MM/60MM/70MM

Material: plastic, piele, metal, lentile de sticlă

Caracteristici: Portabil, pliabil

Aplicație: lectură, bijuterii lupa, promovare lupă, etc.

Pachetul contine:

Portabil lupă x 1

Note:

1. Din cauza diverși factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de imaginea afișată pe site-ul.

2. Manual de date de măsurare poate avea mici abateri, vă rugăm să înțelegeți.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe