RIDICA-Personal de Alarmă Reincarcabil rezistent la apa de Urgență autoapărare SOS Alertă Fluierul Sirena de Siguranță Pentru Femei, Copii, Bătrâni



  • 60.76lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

IP44 rezistent la apa:design Unic material este rezistent la apa si face alarma mai durabil în zilele ploioase sau de accident.

DOUĂ MODURI de ALARMĂ:APĂSAȚI de două ori butonul SOS sau TRAGEȚI lanțul de dispozitiv (Alarma se stinge atunci când apăsați lung butonul SOS sau introduce în lanț) - atunci Când deschideți alarma(oricum),LED-ul va orbitor de lumini flash însoțite de sunet de alarmă puternic - 125db PERSONAL ALARMA: alarma se poate face o 130dB sunet puternic pentru a atrage atenția pentru a vă proteja de la a avea o urgență.În plus,sunetele ar putea dura 50 de minute continuu ureche piercing alarma la putere maximă.

REÎNCĂRCABILĂ PERSONAL de ALARMĂ:Include cablul de încărcare puteți încărca în oriunde, atunci când se execută de putere,are o recirculare baterie reîncărcabilă face produsul mai eficient și convenabil.

MULTI-FUNCȚIE de LUMINĂ LED-uri: LED Cu 2 MODURI mereu lumină și lumină intermitentă - MEREU LUMINA poate fi folosit ca lanterna de urgenta, atunci când mergi pe întuneric aisl;puteți, de asemenea, să le utilizeze pentru calatorii,drumetii,camping și de câine de mers pe jos pe timp de noapte. - LUMINĂ INTERMITENTĂ Crescută factor de siguranță.Atunci când trage alarma,LED-ul se va deschide modul bliț însoțite de sunet de alarmă puternic și orbitor de lumini flash,lumina puternică poate localiza loc mult mai rapid, în timp ce sunetul atrage oameni din apropiere.

PORTABIL: siguranța de alarmă breloc are dimensiunea portabil pentru depozitare ușoară și transport; Acesta poate fi atașat la femei genti,rucsaci,ghiozdane,bucle centura,valize,chei,câine, curele și așa mai departe; Și puteți să-l ia, chiar daca esti pe avion.Potrivit pentru persoane de toate vârstele, cum ar fi studenții,persoanele în vârstă,copiii,femeile,lucrătorii de noapte,night runner și așa mai departe.

culoare:Roz

Material: PC+ABS

Dimensiune:70*36*17mm

Conținutul Pachetului:

1* alarma

1*cablu de date USB

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe