Adult Hochei Casca de Hochei Fata Scut Ce Hochei Casti Combo cu Cusca Respirabil de Protecție Robust Echipamentul de Hochei de Gheață



  • 438.00lei 875.99lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Numărul De Model:

Adult Hochei Casca De Hochei Fata Scut Ce Hochei Căști De Protecție

Origine:

China Continentală


Descriere

Puncte:

1.Toate-Scop de Acoperire: Bucurați-vă de complet de protecție a capului și sprijin în diverse sporturi cu multifunctional căști de protecție.O opțiune de versatil, perfect pentru hochei pe gheață, patinaj cu role, și mai mult.Stai în condiții de siguranță și cu încredere.

2.Material durabil: Proiectat cu materiale de înaltă calitate, acest hochei pe gheață căști oferă excelente rezistent la impact și reduce în mod eficient leziuni la cap de risc pentru o protecție sporită în timpul jocului.

3.Confort sporit: Experienta ideala de confort cu noastre de hochei pe gheață casti concepute pentru a oferi confort de durată pentru o vă faceți griji-joc gratuit.Dispunând de plasă respirabil pentru disiparea căldurii, ține-ți capul uscat și rece, astfel încât vă puteți concentra pe performanța în timp ce stau confortabil pe tot parcursul jocului.

4.Siguranță maximă: Noastre de hochei pe gheață, căști de protecție garantează siguranță maximă de utilizare, săli de stricte sport standardele de siguranță.Juca fără teama de a prejudiciului și să se concentreze pe joc.

5.Potrivire mare: Conceput pentru a satisface cererile de protecție a sportivilor de orice nivel, noastre de hochei pe gheață căști oferă o acoperire maximă.Aplicabil la o gamă largă de oameni, inclusiv portarii de hochei, ei se asigura o abordare cuprinzătoare de siguranță cap.

Facut cu excelenta rezistenta la impact si sunt proiectate cu ochiurilor de plasă respirabil, ele sunt conforme cu standardele de siguranță relevante, ceea ce le face perfecte pentru portarii de hochei care necesită un maxim de protecție a capului pe gheață.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Hochei Pe Gheață, Căști

Culoare: Negru

Material: ABS+EVA+spuma

Atribute dimensiuni: S/M/L

Greutatea netă: aproximativ 2500 g

Greutate cu ambalaj: aproximativ 2500 g

Dimensiune produs: despre 30x27x24cm/11.81x10.63x9.45 cm

Dimensiune ambalare: despre 30x27x24cm/11.81x10.63x9.45 cm

*Memento cald: dimensiunea și greutatea sunt măsurate manual si pot exista mici abateri de la cele reale.

Pachet de listă:

Hochei Pe Gheață Căști*1

Scrie un comentariu

       

Produse conexe