Baterie Aligator Clipuri Grele Baterie De Masina Cablu Cleme Terminale Conectori Roșu Și Negru Izolate Baterie Cleme De Încărcare



  • 47.37lei 94.78lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Descriere:

Aceste usoare si fiabile Bateria Aligator Clipuri au o deschidere mare dimensiune, ceea ce le face perfecte pentru înlocuirea uzate clipuri.Acestea sunt ideale pentru utilizarea cu testere de tensiune și oferă o conexiune securizată la bornele bateriei.

Caietul de sarcini:

Nume produs: baterie clemă de cablu

Domeniul de aplicare: auto, acumulatori, electrice

Lista De Ambalare:

Cablu Cleme x 1 set

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Puternic Conductivitate: jumper cleme de cablu sunt realizate din cupru pur, care să asigure un nivel optim de contact și de performanță cu rezistență scăzută.Ele sunt, de asemenea, ușor și portabil, ceea ce le face ușor pentru a stoca și transporta.

2.Furtune din cauciuc pe Mânere: Acestea Cablu Cleme prioritizarea de siguranta cu mânere izolate și furtune din cauciuc.Acestea asigură o conexiune fiabilă și sigură, cu un design convenabil pentru prindere confortabilă, oferindu-vă pace a mintii de care ai nevoie.

3.Ușor de Identificare: jumper cleme de cablu sunt disponibile în negru și roșu, făcându-l ușor să se facă distincția față și din spate de cleme.Ei au o deschidere mare dimensiune și un crocodil în formă de design, care oferă o muscatura puternica vigoare.

4.Instrument convenabil: Nostru Cablu Cleme oferă o soluție practică pentru repararea deteriorat conectorii de pe un existent cablu sau crearea de orice lungime cabluri pentru orice nevoie.Stai pregătit pentru orice situație cu acest lucru trebuie să-au instrument de reparații auto kit.

5.Utilizate pe scară largă: Acestea Cablu Cleme sunt du-te-la instrument electrice pentru orice proiect.Compatibil cu toate auto și baterii de camion, sunt perfecte pentru tensiune de testare, garduri electrice, panouri solare, bărci, și mai mult.Nu începe orice proiect fără ele!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe