20 Buc Acrilice Pen Cutii Clar Pix Caz Creion Cutie Cadou Stilou Container De Depozitare Hexagon Singur Pentru Birou Școală



  • 76.04lei 128.85lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

20 Buc Acrilice Pen Cutii Clar Pix Caz Creion Cutie Cadou Stilou Container De Depozitare Hexagon Singur Pentru Birou Școală

Cantitate pachet--Veți primi 20 buc acrilice creion cazuri,suficient pentru uz personal sau ca un cadou pentru alții.

Material durabil ... Aceste stilou, cutii sunt realizate de robust material acrilic cu textură clar,de formă hexagonală face pen caz mult mai stabil,iar capacul nu se desface cu ușurință,ușoare și portabile,acestea sunt ușor de transportat și depozitat,ideal pentru afișarea stilou frumos.

Dimensiune produs--dimensiunea stilou cutie este de aproximativ 15.7 cm x 2,5 cm,se poate stoca pen bine și pentru a evita stiloul la a pierde.Notă:vă Rugăm să verificați dimensiunea cu atenție înainte de a cumpăra!

Cadou Elegant Ambalare ... De pix din plastic de depozitare este potrivit pentru ambalare cadouri,ca un frumos ambalaj cutie de cadou pentru a da la familie,prieteni,copii și studenți.

Gama larga de Utilizare-Acestea acrilice pen cazuri sunt potrivite pentru stilou cadou de ambalare,care pot fi aplicate pe ziua de nastere,premii comemorare,de nunta,cadou de afaceri,aniversare,relații publice, planificare,festivaluri,și așa mai departe.

Material: acril

culoare: transparent

Conținutul Pachetului:

20 x stilou, cutii cadou gol

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe