3 Dimensiunea Pachet De Uscare Rapida Prosop Set Solid De Culoare Dublă Față-Verso Catifea Prosop Sport



  • 82.34lei 117.64lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

Poliester / Bumbac

Origine:

China Continentală


Descriere

3 Dimensiunea Pachet De Uscare Rapida Prosop Set Solid de Culoare Dublă față-Verso Catifea Sport Prosop DESIGN COMPACT - Acest sport prosop set este packable pentru sala de sport, plajă, și oriunde aveți nevoie de ele.Ele pot fi ușor de condensat în dimensiuni mai mici decât un camping prosop de aceeași dimensiune.

USCARE RAPIDA - a Făcut cu fibre, care sunt mult mai subțire decât un standard de microfibră prosop, rapid prosoape uscate au de 4 ori mai mult de suprafață, permițându-le să absoarbă mai multă apă și uscat până la 3x mai rapid.

MULTIFUNCȚIONAL - Fiecare set include 3 de călătorie ușor prosoape în dimensiuni 40x40cm, 40x80cm, și 80x160cm.Le folosesc ca să înoate prosoape sa se usuce, prosoape de sport în timpul unui antrenament, sau mici prosoape de plajă în vacanță.

De ÎNALTĂ CALITATE - de Fiecare microfibra prosop de călătorie se face cu materiale premium, care împărtășește aceeași buna calități ca de satin.Sunt, de asemenea, super-absorbant, fara miros, rezistent, și nu vor mirosi dupa uscare.

SOFT - Dacă sunteți în căutarea pentru un packable prosop de plajă sau înot prosop, da asta un du-te!Acesta are o suprafață rezistentă la alunecare și un plus de pluș din microfibră, care este oh-așa-blând pe față, corp și piele.

Culoare:albastru

Material:fibra de

Conținutul Pachetului:

3 x Prosop

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe