Crăciun Toaletă Capacului Rezervorului Fără Chip Bătrân Acoperă Covor Pentru Scaunul De Toaletă Și Rezervorul De Baie Decor Pentru Restaurant Casa Hotel



  • 37.57lei 53.71lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Numărul De Model:

Gnome Capac Scaun De Toaletă

Origine:

China Continentală

Material:

Plastic


Descriere

Dispunând de un design drăguț, acest set include un scaun confortabil capac, un covor moale și un capac, care se potrivesc perfect pe rezervor.Perfect pentru îmbunătățirea aspectul de spațiu privat – mare pentru case, afaceri, și mall-uri.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Crăciun toaletă acoperi

Greutate: aproximativ 285g

Material: Non-țesute + țesături plușate

Domeniul de aplicare: Potrivit pentru mall-uri, supermarket-uri, hoteluri, magazine, acasă și în alte locuri din baie decor de Crăciun.

Lista De Ambalare:

1 buc*capac de Toaletă

1 buc*Apă și țesut capacul cutiei de

1 buc* Podea mat

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Scaun de toaletă Upgrade: Da toaletă baie un makeover festiv cu acest Crăciun toaletă set de acoperire.Complet cu un capac scaun de toaletă, capacul rezervorului, covor podea, și cutie de tesut de acoperire, toate lucrate de înaltă calitate tesatura moale.

2.Notă festivă: Transforma toaletă într-un Crăciun minunilor cu acest drăguț toaletă capacului rezervorului cu o încântătoare fără chip bătrân model.În această zonă și ochi-prinderea de design va umple baia cu majorete de vacanță și lăsați oaspeții dumneavoastră impresionat.

3.Absorbant de apă și Non-Alunecare: Ridica dvs. de vacanță decorare joc cu colorfast Crăciun capac scaun de toaletă.Facut cu catifea moale materialul, este absorbant de apă și non-alunecare, oferind un confortabil si sigur baie experiență.

4.Efort de Instalare: Acest Crăciun capac scaun de toaletă și covor set este conceput pentru a se potrivi cele mai multe toalete standard și tancuri.Puteți pune capacul, la toaleta, pe capacul de la toaleta, rezervor capacul de pe rezervor, și covor pe jos în câteva minute.Economisi timp și de muncă cu acest ușor pentru a instala set.

5.Distractiv și Festiv: Ridica decor de Crăciun joc cu acest adorabil gnome capac scaun de toaletă.Perfect pentru a crea o ambianță plină de bucurie la casa, hotel, sau centre de divertisment.Utilizate pe scară largă în restaurante și mall-uri, e moale, durabil și ușor de instalat.Un ideal cadou de vacanță.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe