Moale Respirabil Bot Mici Pentru Câini De Talie Mare Filtru Aer Poluanți Anti-Ceata/Anti-Praf Anti-Lătrat De Câine Bot De Câine Accesorii



  • 63.69lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

pânză

Origine:

China Continentală

Tip De Element:

Bandaj Triunghiular

Tip:

Câini

CN:

Fujian


Descriere

[ MEDIU-FRIENDLY MATERIALE ] - Câine de respirat botul este realizat de înaltă calitate eco-friendly, non-țesături, materiale, non-iritant pentru animale de companie, și este confortabil si respirabil.

[ O PROTECȚIE EFICIENTĂ ] - Se poate proteja în mod eficient de companie de la smog, praf, polen, PM2.5, gazele de eșapament, fumul de pasiv, și așa mai departe.Oferi o securitate pentru animalele de companie.

[ CONFORTABILE ] - materialul este moale si respirabil, ecologic, non-iritant pentru animale de companie și are o presiune dovada pad burete în interiorul botului pentru a proteja cainele e maxilarului superior și de a face cainele mai confortabil de purtat.

[ OBIECTE APLICABILE ] - este potrivit pentru cainii cu boli respiratorii și ale tractului respirator sensibilitate.Acesta poate fi utilizat atunci când calitatea aerului este slabă a ieși atunci când merge pentru tratament medical sau de a merge în sezonul polenului.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe