Pasta de lipire fără plumb 138 grade de lipit staniu pentru iPhone PCB BGA CONDUS de reparații protecția mediului tin noroi CPU tin 35g



  • 27.64lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Ibanez rohr blei-freies pasta de lipit: Sn42Bi48

Schmelzpunkt: 138 ℃, feinheit: 20-38µm mikron,

Feine paste, geeignet für BGA zinn pflanzung, chip schweißen, la îndemână wartung, elektronische schweißen, led-lampe de lipire

SMD patch-uri, manuelle schweißen und DIY schweißen materialien.

Gewicht jedes blocat: 35g

Es ist ausgestattet mit 1 push-rod und 2 nadeln.

Tun sie wollen eine pasta de lipit, dass schmilzt und schweißnähte fest bei niedriger temperatur?Spritze typ niedrigen temperatur lotpaste ist geeignet für sie!

Hauptmerkmale

Spritze typ

Spritze typ low-temperatur lotpaste ist installiert în mor spritze, mor ist einfach zu verteilen und verwenden.Mor haltbarkeit ist 6 monate bei raum temperatur.

Se aplică uniform

Apăsați acul tub după cum este necesar pentru a împinge afară pasta de lipit și se distribuie uniform.Nu va fi nici exces și excesul de pasta de lipit.

calitate superioara

După mai multe studii și experimente, ne pasta de lipit are un științifice proporție, bine și pastă vâscoasă.

La pasta de lipit model este Sn42Bi58 (care conțin plumb), care este potrivit pentru bază de PCB componente de întreținere, de întreținere a telefoanelor mobile, etc., cu un punct de topire de 138 °.Este o alegere ideală pentru tine de a instala diverse componente electronice și mici piese circuit board.

metoda de utilizare

Scrie un comentariu

       

Produse conexe