10buc instrumente de Fibra Optica fibra de picatura cablu cutie de protecție FTTH Picătură de Îmbinare cabina de mici, rotunde de căldură tub psihiatru Fibra instrument



  • 14.10lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Tip De Element:

fibra optica instrument

Nume De Brand:

DIKELANG


Descriere

Instrumente de fibra Optica fibra de picatura cablu comun kituri cutie de protecție

Specificație 1. de dimensiuni mici, aspect frumos, ușor de instalare. 2. ignifug de plastic V0 nivel vehicul pentru 3. pentru a satisface port fix cabluri care îndeplinesc acoperit sârmă de coadă și să îndeplinească obișnuit fix. 4. îmbinare de protecție de încredere și mai puțin vulnerabili la forțele externe și deteriorat rupt parametrii tehnici 1. utilizarea mediului temperatura Mediului: -25 ~ +65 presiune Atmosferică: 70Kpa ~ 106Kpa. 2. Aspectul de coajă de Plastic injecție grăsuț, neted, nici un unghi ascuțit, pentru a elimina orice defecte care ar putea afecta performanța produsului

Despre transport

1 .TRANSPORT la nivel MONDIAL (cu excepția câtorva țări și APO/FPO).

2. Toate comenzile vor fi imediat prelucrate și vor fi livrate in 3-5 zile lucrătoare după ce plata este confirmat timp de Vacanță prelungită.

3,vă Rugăm să nu 1-3 scoruri mici la transport provoca transport maritim de peste mări va fi afectată de mai mulți factori, cum ar fi Vamal de procesare, Post grevă etc.

4. Am doar nava elementul a confirmat pentru adrese, astfel încât vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine se potrivește cu adresa de livrare.

5. Optional transport moduri: China Post Air Mail, HongKong Post Air Mail, ePacket, EMS, DHL, Fedex, UPS,

Despre returnare și rambursare

1. Ne puteți contacta și apoi trimite produsul înapoi la noi în termen de 7 zile după ce produsul a fost livrat.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile vom atent folosit și nu va oferi o rambursare sau Înlocuire.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original.Pe lângă asta, trebuie să ne furnizați un transport număr de urmărire și specifice motiv de retur.

3. Va vom oferi o rambursare sau retrimite un înlocuitor în conformitate cu anumite condiții și după ce-l returna.

4. Vom suporta toate taxele de transport dacă produsul este rupt sau nu este conform descrierii de pe pagina de produs link-ul.

Despre garanție

Noi oferim 6-12 luni de garanție.Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.Produsele returnate după 15 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații.Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport maritim.Atunci când cumpără, înseamnă că cumpărătorul și-au dat acordul tacit pentru politica.Dacă mai multe detalii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom lucra cu tine pentru a ajunge la win-win.

Despre feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe