Mainframe 4K 60Hz Aburi Punte Docking Station Gigabit Ethernet Docking Station Cu Lumina RGB pentru Abur Pentru Punte Dispozitiv de Expansiune



  • 71.97lei 141.11lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

LYNEPAUAIO

Utilizarea:

MP3 / MP4 Player, Dispozitive Inteligente, Set-top box, Camera IP, Camera, De Stocare Mobile, Dicționar Electronic, Calculator, VR/AR Ochelari, Robot

USB Tip:

STANDARD

Origine:

China Continentală


Descriere

Mainframe 4K 60Hz Aburi Punte Docking Station Gigabit Ethernet Docking Station Cu Lumina RGB pentru Abur Pentru Punte Dispozitiv de Expansiune

Caracteristică:

1. Șase porturi de Expansiune: Acesta poate fi folosit ca o comună de tarifare de haine, și o poate rezolva toate problemele.Cip Special, șase interfețe poate lucra independent pentru a asigura funcționarea eficientă.Sprijinul maxim este PD100W intrare de alimentare, care poate servi ca un suport, ucide două păsări cu o piatră.

2. Ecran de proiectie Lumina: Conectarea la TELEVIZOR cu ecran mare, și să se joace jocuri cu o perspectivă mai largă și mai clară imagine de calitate.Alb efect de lumină, lărgit baza notch design, compatibil cu 99% din piață coajă de protecție.

3. Desktop-ul/TV-Un singur buton Comutator: Când ai aruncat pe ecran, puteți comuta la modul desktop, dual mode, și ușor de experiență.

4. Plug and Play: Fara driver, mouse-ul, tastatura, hard disk și unitate flash USB pentru a extinde.Anti-alunecare de cauciuc mat la cele patru colțuri trebuie să fie plasat cu fermitate pentru a preveni partea care se încadrează.

Suportă până la PD100W tensiune de intrare

Poate fi folosit ca un stand

Oferă un port Ethernet Gigabit, lasa masina ta preferata conecta cu ușurință la rețeaua cablată, liberă atunci când jocuri de noroc, o mai bună experiență de joc!

Stații de andocare Video Converter Docking Station TV de Bază USB2.0 Tip C Proiecție Extinderea Bazei de Accesorii pentru Abur pentru Punte Consola

Culoare: Negru

Material: metal

Conținutul Pachetului:

1 x Server

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe