TSURINOYA 64F Shallow Runner Floating Minnow DW71 64mm 6.0 g Râu de Pescuit Ajiing Joc de Pescuit Nada Wobbler materiale Plastice Fals Momeala



  • 25.27lei 36.11lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

MINNOW

Numărul De Model:

DW71

Numele:

DW71

Cantitatea:

1 buc, 1 buc

Centrul de Greutate:

Tungsten din oțel fixat centrul de greutate

Cârlige:

Apă sărată Înalte cârlige

greutate:

6.0g

Nume De Brand:

tsurinoya

Origine:

China Continentală

Culoare:

8

Poziția:

Ocean Barca De Pescuit, Ocean Beach Pescuit, LAC, Râu, Rezervor Iaz, stream, Ocean Rock Pescuit, Domeniul Managementului

Lungime:

64mm

Categorie:

MOMEALĂ


Descriere

Cu sale unice de forma de buze, acțiunea de împingere de apă puternic vă permite să ajusta în mod liber puterea de tragere val, de la un cer val care înoată la suprafața apei pentru a o subtilă de unda care face sub suprafața de înot.

O momeală pentru captarea de suprafață la 30 cm sub suprafața apei.De flotabilitate este situat la limita, un zbor stabil distanță poate fi asigurată chiar și în vânt.

Două bile de oțel de tungsten greutate fixă,variabilă de acțiune sistemul vă oferă o gamă largă de expresii, de la ultra-bine rulare la rulare largă, în funcție de a prelua viteza.

Cârlige ascuțite nu numai că va reduce rezistența atunci când piercing-ul,de a spori penetrarea,crește piercing viteză, dar, de asemenea, spori rezistența la uzură și rezistența la îndoire de cârlig punct foarte mult.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe