Piele De Vacă Palma De Protecție Fitness Mână Echipamente De Protecție, Anti-Alunecare Purta Bretele Încheietura Mâinii, Greu Trage Puterea Curea, Curea De Prindere



  • 61.23lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Utilizare:

Fitness Protecție

Aplicabile populației:

Unisex

Tip de sport:

Puterea De Formare

Site-Ul De Formare:

Core

Tip:

Palma de protecție

Numele Produsului:

Piele De Vacă Palma De Protecție

Material:

Piele de vacă

Montarea:

Fitness

Culoare:

La fel ca imagine

Numele Departamentului:

Unisex


Descriere

【Patru Degete Bucla de Design】Deschis Mână cu patru degete, desene buclă de haltere de antrenament mănuși, pentru a îmbunătăți ventilația și sudoare de absorbție și face să vă simțiți confortabil atunci când grele greutate de ridicare.

【Multi-scop Ridicarea Mânere Pad】Potrivit pentru sala de Sport, sala de Fitness, Exercitii fizice, Cross-fit de Formare, haltere, Powerlifting, Puterea de Formare, Culturism, și fiecare exercițiu în cazul în care utilizați mâna ta.

【Purtarea Confortabil】palma conceput cu piele de vacă din piele va atenua impactul aparate de sport, protejând mâinile de bătături și bășici.Se poate îmbunătăți dvs. de prindere și practică de performanță.

【Crește Forța de Prindere】Plin de palmier mănușă de protecție alternativă, mai puternic de prindere pentru a vă ajuta să construi puterea mai repede.Aceste puternice prindere tampoane de palmier protectori oferta padding suplimentare și o persoană fizică aluneca pe bara in timp ce minimizarea prindere pierdere.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe