Volei Îmbogățire Ajutor De Formare Reglabil Volei De Instruire Pentru Marcarea Volei Centura De Îmbogățire De Instruire Pentru Braț



  • 21.25lei 60.76lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Numărul De Model:

Marcarea Antrenor Sistem

Material produs:

nailon, Material De Scufundări

Picătură De Transport Maritim:

Suport

Numele:

Marcarea Antrenor Sistem

Origine:

China Continentală


Descriere

Volei Îmbogățire Ajutor De Formare Reglabil Volei De Instruire Pentru Marcarea Volei Centura De Îmbogățire De Instruire Pentru Braț

Puncte:

1.Eficient Volei Îmbogățire Antrenor: Îmbunătăți abilitățile dumneavoastră marcarea cu această volei echipamente de formare de ajutor.Aceasta vă ajută să vă practica swing-ul și precizie fără urmărind mingea.

2.Reglabile și flexibile: Această volei îmbogățire antrenor poate potrivi perfect și oferă o flexibilitate completă, ca rack-se potrivește orice dimensiune de volei și centura si talie reglabile datorită sac.

3.Reglabil pe lungime: de înaltă calitate nailon și scufundări materialele noastre de volei îmbogățire antrenor este de lungă durată și durabile.Puteți ajusta lungimea de aprox. 211 la 350 cm pentru a se potrivi înălțimea și nivelul de calificare.

4.Atacatorul de Dezvoltare: Această volei îmbogățire trainer vă ajută să vă îmbunătăți lovind tehnică și formă, așa cum se păstrează mingea ferm în loc, în timp ce practica swing-ul.Ideal pentru utilizarea la camp sau orice alte site-uri de formare, acest trainer este un instrument de mare pentru a dezvolta abilitățile dumneavoastră ca un atacator.

5.Îmbunătăți capacitatea de sărituri: Noastre de volei îmbogățire antrenor este potrivit pentru exerciții individuale și de echipă, ajutându-vă pentru a practica abilitățile dumneavoastră marcarea și de a crește salt vertical.Este, de asemenea, o mare de volei ajutor pentru formare pentru incepatori care doresc să învețe elementele de bază ale jocului.

Această volei îmbogățire ajutor de formare este un instrument de mare pentru a-ți îmbunătăți capacitatea de sărituri și crește abilitățile.Rack se potrivește orice dimensiune de volei și este ușor de configurat și de a regla.Este confectionat din materiale durabile, care poate rezista la utilizare repetată.Acest ajutor de formare este ideal pentru utilizarea la camp sau la domiciliu, deoarece vă ajută să vă practica de distribuție, precizie și putere.Cu această volei echipamente de formare de ajutor, puteți lua jocul la nivelul următor.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Volei Echipamente De Formare De Ajutor

Produs material: nylon, material de scufundări

Produs greutate brută: 110g

Culoare produs: negru

Dimensiune produs: ajustabil 210-350cm/82.68-137.8 cm

PRODUS UTILIZEAZĂ: Deține mingea ferm în loc, în timp ce atacatorul se dezvoltă forma și lovind tehnica, ideal pentru practica în tabără și pe terenul de antrenament.

Lista De Pachete:

Volei Echipamente De Formare De Ajutor *1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe