Ploaie Lant Gutter Adaptor de Ploaie Lanț Jgheab de Instalare Accesorii Anti-rugina Metal Ploaie Lanț Jgheab de Instalare rezistent la Uzura



  • 62.04lei 124.12lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Acest canal Adaptor oferă o performanță excelentă și durabilitate cu structură robust.În picioare la o inaltime de 6,5 cm, este perfect pentru fără sudură de montaj pe acoperiș, streașină.Doar lasa fluxul de apă în mod normal, fără nici o hassle.Un must-have pentru toți proprietarii de case care doresc să își păstreze jgheaburi bloca-free.

Nume: Ploaie Lant Gutter Adaptor

Material: aliaj de aluminiu

Dimensiune: 12x9x9 (cm)

Greutate: 100g

Lista:

Ploaie Lanț Adaptor x1set(1 ploaie lanț de scurgere + 1 de ploaie lotus cârlig)

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Nu este ușor să poarte: ploaie Noastră lanț adaptor este solutia pentru a conecta ploaie lanț la jgheab.Cu performanțele sale superioare și măiestrie, se asigură o conexiune sigură că va dura.

2.Durabile Structura: Fabricat din material de aliaj de aluminiu, ploaia asta lanț adaptor este anti-rugină și utilizarea pe termen lung.Are un material de încredere, care poate rezista la diferite condiții meteorologice.

3.Se potrivește cele Mai multe Constructii: Cu un diametru interior de 5,5 cm și la un capăt cu diametrul de 9cm, ploaie noastră lanț adaptor cu o inaltime de 6,5 cm este proiectat pentru a se potrivi perfect cele mai multe clădiri.

4.Inovatoare Soluție de Apă: Acest add-on mod eficient deviază apa din jgheaburi la sol, prevenind apă stagnantă acumulare.Este ușor de montat pe acoperiș, streașină și perechi perfect cu ploaie lanțuri.

5.Hassle-free de conversie: Folosind orice sârmă lanț, acest adaptor este ușor de instalat - pur și simplu se curata de cotor și lăsați apa să curgă natural.Nu hardware-ul sau instrumentele necesare pentru o sudură de transformare.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe