Minge de fotbal Moi Mici Mingi de Fotbal Pentru Copii Umplute Soccerball Rezistente la Uzură Moale Jucărie de Fotbal Pentru Ziua de nastere Ziua copilului



  • 41.88lei 59.86lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

În căutarea de a îmbunătăți abilitățile de fotbal de interior?Moale nostru Interior Minge de Fotbal se face cu înaltă calitate PU materiale și este marimea perfecta pentru spatii mici.Cu soft de proiectare, mingea nu va deranja sau enerva vecinii și este puțin probabil să provoace daune sau prejudicii.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Moale Minge de Fotbal

Culoare: negru și alb, colorat

Produs diametru: (aprox.)16cm/6.3 cm

Lista De Ambalare:

Moale Minge De Fotbal * 1

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Fără zgomot Distractiv: Experiența interioară a juca ca niciodată înainte cu Soft Minge de Fotbal.Nu tare saritura si usor de prindere caracteristică face un ideal jucărie atât pentru copii și adulți.Și cu o dimensiune 16cm, este perfect pentru distracție și de a îmbunătăți abilitățile de fotbal.

2.Pașnică Redare: Introducerea Moale Minge de Fotbal, care oferă o siguranță și plăcută de joaca pentru copii.Acest moderată în greutate și densitate medie mingea este conceput pentru a fi tăcut și nu va deteriora obiecte sau de a provoca leziuni, permițându-vă să respire ușor în timp ce copiii dumneavoastră au o minge.

3.Blând pe Suprafețe Interioare: Acest Soft Minge de Fotbal are un remarcabil textura moale cu moderată de respingere.Său blând interior nu va deteriora corpuri de iluminat, acoperișuri sau pereți.Cu un design rezonabil, se asigură o siguranță și plăcută de fotbal de interior experiență.

4.Atenție la Detalii: Fabricata din superior PU materiale și mașină cusute cu grijă, Soft Minge de Fotbal are excepțional-simt si elasticitatea.Conceput pentru precizie și control, facilitează dribling, pase, și vizează în timp ce a fi blând la impact în condiții de siguranță pentru a juca.

5.Diverse Funcții: Acest mic și moale minge de fotbal oferă mai multe posibilități -De la antrenament de fotbal la școală, proiecte, acesta poate fi de asemenea folosit ca o minge de yoga sau dodgeball pe o trambulină.Ideal pentru familie diferite exerciții și exerciții de gât, e un must-have în echipamente sportive de colectare.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe