Lubrifiant Instalatori Unsoare De Mașină Unsoare Pentru Instalatori Sanitare Si Masina De Lubrifiant Usa De Garaj Lubrifiant Pentru Picături De Filare



  • 34.21lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Căldură Dovada de Design Mașină de Lubrifiant reduce uzura si frecare în timp ce oferă o gamă largă de aplicare.Ea pătrunde în toate părțile picurare wheel roată de tors tambur într-un timp scurt.Cu excelente funcție anti-rugina, se ține mașina pe care rulează în mod eficient pentru mai mult timp.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 8*8*3 cm|3.14*3.14*1.18 cm

Material: unsoare

Lista De Ambalare:

10* Lubrifiant Instalatori Unsoare

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Rezistent la Temperaturi Ridicate: Prin utilizarea unui unic rezistente la căldură formula noastră Lubrifiant Instalatori Unsoare menține în mod eficient de lubrifiere performanță în medii cu temperaturi înalte, prelungirea duratei de viață a utilajelor și reducerea costurilor de întreținere.

2.Opera cu Ușurință: Nostru lubrifiant instalatori grăsime este conceput pentru a îmbunătăți performanța de polizoare unghiulare.Sale superioare formula pătrunde viteze de rulment și piese pentru a reduce uzura si frecare, rezultând în îmbunătățirea eficienței și stabilității.

3.Vast de Aplicare: Cu o largă aplicare, acest instalatori grăsime este potrivit pentru diverse picături de roata de tors tobe.Pur și simplu stoarce pentru instant lubrifiere, frecare redusă și longevitatea crescută de instrumente.

4.Răspuns rapid de Performanță: Acest lubrifiant instalatori grăsime poate pătrunde în toate părțile picurare roată, roată de tors, tambur într-un timp scurt, oferind instant de lubrifiere și protecție efecte.

5.Design Multi-funcțional: Lubrifiant Instalatori Grăsime oferă protecție superioară, prelungirea duratei de viață a polizor unghiular pentru utilizarea în medii dure.Bucurați-vă de apă și rezistent la temperaturi ridicate, și cu frecare redusă pentru performanță îmbunătățită.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe