5Pcs Yoga Banda de Rezistență 5/10/20/30/40LB Exercițiu Bucla Banda de Puterea de Formare Crossfit Bandă de Tensiune pentru Barbati Femei Corpul D



  • 8.90lei 11.74lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip de sport:

Cadio De Formare

Origine:

China Continentală

Site-Ul De Formare:

Alte

Numele Departamentului:

Unisex

Funcția:

Cuprinzător Exercițiu De Fitness

Cerere:

Trage Coarda


Descriere

5Pcs Yoga Banda de Rezistență 5/10/20/30/40LB Exercițiu Bucla Banda de Puterea de Formare Crossfit Bandă de Tensiune pentru Barbati Femei Corpul se Întinde Banda Elastica Acasă Sală de sport cu Echipamente de Fitness

Spori dumneavoastră exercițiu de rutină cu versatil Yoga Banda de Rezistență pentru o mai plăcută și eficientă antrenament.

Consolida și tonul întregului corp cu yoga banda elastica, îmbunătățirea posturii și flexibilitate.

A realiza o mai bună modelare corporală rezultate prin încorporarea rezistență cerc în antrenament de yoga.

Durabil de fitness banda de rezistență este ușor de curățat, asigurând o utilizare de lungă durată.

Utilizați banda pentru o varietate de formare posturi, de la yoga și de slăbire a de reabilitare, care vizează muschii specifice pentru rezultate maxime.

Descriere:

Introducerea noastră de yoga bandă de rezistență, conceput cu rafinat și de înaltă calitate de manopera pentru a oferi elasticitate excepțională și durabilitate.Acest versatil banda este perfect pentru sport, stretching, brațul modelarea, piciorul se întinde înapoi, îndreptare, și puterea de formare.Este potrivit pentru acasă de fitness, sală de gimnastică antrenament, yoga, și diverse exerciții.

Moale și ușor natura trupa asta face incredibil de convenabil pentru a transporta și stoca.Se poate potrivi cu ușurință în geantă sau în sala de sport kit, permițându-vă să-și exercite oricând, oriunde.

Noastre de yoga banda de rezistență adaugă o poftă de mâncare distractiv de a rutina de antrenament, oferind o varietate de exercitii stiluri.Efectiv se întinde și exerciții mușchii din întregul corp în timp ce stabilizează postura dumneavoastră și controlul se întinde de la distanță.Acest lucru ajută pentru a îmbunătăți corpul tau mobilitate si forma corp perfect curba.

Dacă sunteți în practica yoga sau Pilates, aceasta banda elastica servește ca un excelent auxiliar produs.Sa reziliență bună îi permite să se potrivi cu ușurință cu diferite mișcări în yoga antrenament, ajutându-vă atinge mai bine body shaping rezultate.

Nu numai ca este nostru de fitness banda de rezistență extrem de durabil, dar este, de asemenea, ușor de curățat.Pur și simplu se spală cu apă sau ștergeți-l cu un umed sau o cârpă uscată, dacă acesta devine murdar.

Nume Produs: Yoga Banda De Rezistență

Material: Cauciuc

Utilizare: Yoga Exercițiu De Fitness

Intensitate: 5LB, 10LB, 20LB, 30LB, 40LB

Părțile Aplicabile: Disponibil Pe Tot Corpul

Detalii Dimensiuni:

LxW: 60cm x 5cm/23.62" x 1.97" (Aprox.)

Note:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Pachetul Include:

5 x Bandă de Rezistență (Diferite de Intensitate)

1 x Manual de Utilizare

1 x Sac de Pânză

Scrie un comentariu

       

Produse conexe