Ou Automat Ou Distribuitor De Jucarii Cu Dragon Chinezesc Design Creativ Jucărie De Vânzare Dispozitiv Dozator De Jucării De Anul Nou Și



  • 30.66lei 90.19lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Numărul De Model:

Mini Aparat De Vending

Origine:

China Continentală


Descriere

În căutarea pentru o jucărie distractiv de a păstra copii ocupat în timpul vacanțelor?Uită-te nu mai departe!Copiii noștri Jucărie automatul nu are miros și este perfect pentru copii să se joace cu.Va place cu siguranță, și veți iubi varietate de jucării-l distribuie.În Plus, este perfect pentru a sărbători Anul Dragonului!

Caietul de sarcini:

Nume produs: Ou Automat

Produs material: ABS

Dimensiune produs: 16.5x8x20cm/6.5x3.15x7.87 cm

Greutate produs(aproximativ):

6 răsucite ou stiluri: 200g

12 răsucite ou stiluri: 205g

18 răsucite ou stiluri: 210g

24 răsucite ou stiluri: 215g

Lista De Ambalare:

Ou automatul x 1

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Copil-în condiții de Siguranță Material: Construit din material ABS durabil cu rezistență puternică, acest mini aparat de vending pentru copii nu are nici un miros și nu se va rupe cu ușurință.Este proiectat pentru a fi copil-în condiții de siguranță, oferind o vă faceți griji-free experiența redare.

2.Bonus Special: Acest unic mini aparat de vending pentru copii vine la pachet cu surprize interesante.Fiecare dintre cele personalizat-proiectat ouă deține o varietate de palpitant jucării și gadget-uri care copilul tau va iubi.

3.Mai multe Stiluri pentru Tine: Încânta copii cu Mini Aparat de Vending pentru Copii.Cu o bogata varietate de jucării și nici o repetiție, fiecare poftă de mâncare de ou promite surpriză și mai mult divertisment.

4.Uimitor Cadou: mini aparat de vending pentru copii este special conceput pentru a spori creativitatea copilului tau si imaginatia.Această jucărie stârnește curiozitatea și încurajează copiii să vină cu moduri unice de a juca cu ouă surpriză.

5.Festiv Plus: cu ocazia sosirii Anului Dragonului, adăuga entuziasm la casa ta cu această jucărie automat distribuitor.Dispunând de Dragon Chinezesc elemente și festivalul de simboluri care aduc fericire, bunăstare și sănătate: fiecare copil va iubi distribuire dragon-tematice jucării în timp ce de învățare despre cultura de Est.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe