Linie De Pescuit Lega Instrument Inoxidabil Aliaj De Pescuit Tyer Efort Cârlig Leagă Instrument De Sport În Aer Liber Accesorii Pentru Pescuitul La Copcă Pier



  • 5.25lei 14.15lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Linie De Pescuit Bobinator

Material:

Aliaj

Magnet De Pescuit:

no

Origine:

China Continentală


Descriere

Acest compact și ușor Cârlig de Pescuit Leagă Instrument îl face ușor de a lega noduri rapid și ușor.Perfect proiectat pentru a fi ușor de transportat și de utilizat, aceasta este una dintre cele mai bune Instrumente de Pescuit le puteti adauga la kit.

Caietul de sarcini:

Nume produs: cârlig de Pescuit leagă instrument

Material: Aliaj

Culoare: Aur

Dimensiune produs: (aprox.)12*1 cm/4.72*0.39 inch

Potrivit pentru: Cârlig de montare

Lista De Ambalare:

1 buc*cârlig de Pescuit leagă instrument

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Rezistent la apă și Durabil: Pescuit Cârlig Leagă Instrument este facut de rezistent la apă și de lungă durată aliaj material care poate rezista dure condiții de pescuit.Cu o eficiență îmbunătățită, acest instrument vă permite de a lega carlige cu usurinta si precizie pentru o optime de pescuit de neuitat.

2.Ușor Avantaj: pescuit cârlig leagă instrument oferă efort și plăcută de pescuit cu design ușor și compact.Nu pierdeți niciodată un moment sau uita instrument din nou, ca acesta poate fi ușor de purtat cu tine oriunde si ajuta la legarea linii de pescuit în siguranță.

3.Efort Cârlig de Legare: Această linie de pescuit înnodare instrument are un mâner anti-alunecare și un mâner confortabil care îl face ușor pentru a lega cârlige și momeli în câteva secunde.Îl puteți folosi cu o singură mână și bucurați-vă de pescuit, fără a hassle.

4.Eficient Cârlig de Legare: Datorită noastre inovatoare de Pescuit Cârlig Leagă Instrument, legarea liniei de repede a putut fi mai ușor.Doar cârlig și cravată în câteva secunde, lăsând mai mult timp pentru pescuit.Acest instrument la îndemână ia frustrarea din nod care leagă și se asigură că ești gata să tambur în care trofeul prinde.

5.Soluție eficientă: Pescuit Cârlig Leagă Instrument oferă o soluție eficientă pentru asigurarea cârlige mici.Cu nici o deteriorare a liniei, acest user-friendly linie de pescuit vanzator face din pescuit o briza.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe