Copii Mănuși de Box 2 buc Copii Mănuși de Box Lupta Pumn Mănuși cu un deget Plin cu Degetul Mănuși de Box Multifunctionale Refolosibile Kick Box



  • 38.47lei 113.14lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Numărul De Model:

mănuși de box

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

liilaimic


Descriere

Aceste Mănuși de Luptă sunt concepute special pentru copii, oferind maxim pumnul de protecție și îngroșat degetul mare de tampoane pentru siguranță.Respirabil tesatura ține mâinile rece și uscat în timpul greu de cursuri de instruire.Completarea perfectă pentru copilul tău echipament de box!

Caietul de sarcini:

Nume: Copii Mănuși De Box

Produs Greutate: aproximativ 210g

Dimensiune produs: 23*14cm/9.06*5.51 cm

Lista De Ambalare:

2* Copii De Mănuși De Box

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Plural Culori: roșu și negru copii mănuși de box lăuda cu un aer tineresc si sunt concepute special pentru diferite vârste și greutăți.Cu un minimalist, schema de culori, acestea sunt un complement perfect pentru orice tinuta, oferind un perfect-fit pentru tinerii luptători.

2.Performanță îmbunătățită: copiii Noștri mănuși de box au un design inovator, care oferă o protecție maximă pentru copilul dumneavoastră pumnii.Forma ergonomică este conform cu mâna lor, în timp ce burete gros de spuma absoarbe impactul din pumni.Și cu un anatomice miez interior, aceste manusi ofera confort de neegalat în timpul de instruire și antrenament.

3.Deplină Siguranță: Scut copilul mâinile și încheieturile cu copiii noștri mănuși de box pentru toate romantica planificat de protecție.Spate integrarea design absoarbe șocurile, în timp ce a subliniat încheietura mâinii și îngroșat degetul tampoane oferi protecție completă.Mare deget zonele de îmbinare permite libera circulație.

4.Îmbunătățită de Control Umiditate: Ține-ți puțin boxeri rece și confortabil cu respirabil mănuși.Umiditate-wicking căptușeală și orificiile de ventilație a indeparta mirosurile neplacute.Materiale de înaltă calitate asigură durabilitate pentru utilizare de lungă durată.

5.De afară : Cu o pre-îndoite de design, copiii noștri mănuși de box permit o mână natural postura, asigurând performanțe optime și de prevenire a prejudiciului.Culorile vibrante și durabile materiale le face iasă în evidență de la alte box echipament și accesorii perfecte pentru orice tânăr boxer.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe