Jinx Personalizate De Limba Engleza Autocolante Graffiti Obrajii Corp Motociclete Sticlă Reflectorizantă Decorative De Protecție Solară Rezistent La Apa Autocolante



  • 30.99lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Caracteristici Speciale:

Decor

Articol Greutate:

20g

Element De Lungime:

0cm

Tip De Element:

Stickere Si Autocolante

Tip De Material:

Animale de COMPANIE

Lățime Produs:

0inch

Înălțime Element:

0inch


Descriere

1. Caracteristici:

-100% de brand nou.

- De înaltă calitate garanta

-Instalare usoara.

2. Ușor de instalare

3. Dimensiune: Datorită măsurare manual, vă rugăm să permiteți 1-2 cm distanță, vă mulțumesc.

4. Culoare: ca urmare a diferitelor dispozitive hardware, cum ar fi condițiile de fotografiere, luminozitatea ecranului, contrastul, etc., obiectul real și ton de imaginea afișată poate fi ușor diferită.

5. Pachetul include: de Cum ai Alege

6.Avem un profesionist de producție din fabrică, putem personaliza produse personalizate pentru tine, și aștept cu nerăbdare de a avea o cooperare pe termen lung cu tine!

7. Siguranța produselor de Calitate: Nr cutie de vânzare cu amănuntul.Ambalaj-l în condiții de siguranță într-un sac de bule.Toate produsele sunt atent verificate înainte de a părăsi fabrica.Dacă întâmpinați probleme în timp ce achiziționarea produsului, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Vă rugăm să oferiți 5 stele, dacă vă place acest produs și serviciu.

8. Restituire & După Vânzare: Suntem siguri că veți iubi aceste frumoase și Autocolante de inalta calitate.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să returna produsul pentru o rambursare completă, fără întrebări, ca de!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe