Jacheta Sac De Praf Mâner Design Anti Praf Haine Sac Plin Cu Fermoar Husa Pentru Costum Rochie De Mireasa Geantă Transport Ușor



  • 45.66lei 86.12lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

Mătase

Origine:

China Continentală


Descriere

Măsurarea 51 de centimetri lungime și sunt proiectate cu un mâner comod, vă permite pentru transport și depozitare ușoară.

Produs material: non-țesute tesatura

Dimensiune Produs:

Dimensiuni mari: 60x130x10cm/23.62x51.18x3.94 cm

Dimensiuni mici: 60x108x10cm/23.62x42.52x3.94 cm

Produs greutate: aproximativ 200g

Lista De Produse:

Îmbrăcăminte sac de praf*1buc

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Spațiu de Stocare mare: Cu 51 de centimetri de lungime suficientă, acest haine sac de praf poate găzdui mai multe articole de îmbrăcăminte și păstrați-le de praf și organizat.

2.Ușor și fără Miros: Rochie în haine eco-friendly, non-țesute și PVC saci de praf.Moale si durabil, aceste miros-gratuit, pungi reutilizabile oferi haine-materiale ecologice pentru a proteja de praf și moloz.

3.Maximizate conservare: hainele Noastre sac de praf protejează hainele de praf si parul de animale în timp ce prevenirea static de adsorbție.Păstra hainele curate și frumos stocate cu barieră de protecție.

4.Mâner de Top design: Cu un mâner de top design, acest haine sac de praf este ușor pentru a muta și de a efectua, asigurându-vă hainele rămâi organizat și protejat.În Plus, este ușor de pliat și depozitat atunci când nu este în uz.

5.Extinse sac: De la rochii de mireasa pentru mai costume de dans, acest haine sac de praf oferă o gamă largă de aplicații pentru hassle-free organizarea de diverse ocazii speciale îmbrăcăminte.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe