Funcționare silențioasă Căldură Alimentat Aragaz Fan Soba Fan Accesorii R9UF



  • 105.76lei 160.27lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

ANENG

Origine:

China Continentală


Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

Crește eficiența de aragaz cu Căldură Alimentat Aragaz Fan!Nu de energie electrică sau baterii necesare, acest ventilator în liniște distribuie căldură pentru a optimiza modul de utilizare.

Experiența atmosfere calde cu durabil și elegant, Aragaz Fan.Auto generatoare de modele asigură o funcționare liniștită, în timp ce în mod eficient de căldură care circulă de la aragaz.

Proiectat pentru proprietarii de case care au o valoare atât de confort și economii de energie, Soba noastră Fan este completarea perfectă pentru orice sobă sau șemineu.Bucurați-vă de eficiente de încălzire fără a fi nevoie de energie electrică sau baterii.

Crea atmosfere de relaxare în camera de zi sau cabină cu Căldură Alimentat Aragaz Fan.Dacă citești o carte sau hosting prieteni, acest ventilator va distribui uniform caldura, ceea ce face în fiecare moment mai placuta.

De a îmbunătăți casa ta, sistem de încălzire inovatoare Aragaz Fan.Sale de timp real de monitorizare a temperaturii asigură performanțe optime, în timp ce designul său modern adăuga o notă de la orice spațiu.

Caietul de sarcini:

Material:Aliaj De Aluminiu

Culoare:Negru

Lungime:Aprox.170mm/6.69 în

Lățime:Aprox.100mm/3.94 în

Inaltime:Aprox.170mm/6.69 în

Pachetul Include:

1xHeat Alimentat Aragaz, Ventilator

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare,vă rugăm să vă asigurați că nu minte inainte de a comanda.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe