Baie Wc Scaun Mari-Olita Wc Scaun Picior Femei Gravide Copii Scaun Scaun Pentru Bărbați Adulți Bătrâni



  • 25.08lei 38.57lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

Plastic

Este Personalizat:

No

Pliat:

No

Origine:

China Continentală

Dimensiune:

32x25x15cm


Descriere

Puncte:

1.Stabil și în condiții de Siguranță: Cu un nivel superior de jos picătură de protecție și stabil de construcție, acest lucru toaletă ghemuit scaun oferă ideal de siguranță și confort.Său elegant și modern design efort completează orice decor baie.Poți crede acestuia bună capacitate de încărcare.

2.Ferm și Non-Alunecare: Multumesc pentru firmă și non-alunecare, design-ul nostru de toaletă ghemuit scaun, realizate cu înaltă calitate non-alunecare de cauciuc material care nu lasă urme pe lemn.Echipat cu un 360 de grade non-alunecare pad la partea de jos și un strat dublu non-alunecare de construcții, vă puteți bucura de un robust și de încredere picior de fiecare dată.

3.Economisiți Spațiu: Acest ghemuit toaletă scaun este lumină greutate și în formă de C, montarea de cele mai multe toalete standard.Acesta poate fi ușor stocate în toaletă când nu este în uz, economisind spațiu și păstrarea baie ordonat.

4.De lungă Durată și Durabile: Cu o constructie robusta care stă testul de timp, toaletă ghemuit scaune nu se va rupe cu ușurință.Cele două plasate strategic manere pe fiecare parte le face ultra-convenabil pentru copilul tau pentru a muta în jurul valorii de cu.

5.Multi Aplicația Noastră de toaletă ghemuit scaune vin în diferite culori și sunt utilizate pe scară largă de către bărbați, femei și copii de toate vârstele.Acestea sunt sigure și fără miros, și vă poate ajuta să realiza naturală și o postură confortabilă.

Nostru toaletă picior scaun oferă jos picătură de protecție, împiedicând orice daune la etaje.C-în formă de montaj design permite ușor și convenabil de stocare, și este utilizat pe scară largă de către familiile cu copii.

Caietul de sarcini:

Nume: Toaletă Picior De Scaun

Dimensiune: (aprox.) 32*25*15 cm/12.6*9.84*5.91 în

Greutate: aproximativ 408g

Material: HTV+PP

Culoare: albastru, roz, gri

Lista de ambalare:

1 x Toaletă Picior de Scaun

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe