3.5 mm Cablu Adaptor Convertor Cablu 3.5 mm Male La USB AUX Mufă Audio de Înaltă Fidelitate, Cablu Adaptor Pentru Masina Stereo Jack Cabluri de Suv-uri



  • 18.45lei 36.96lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

Ai MAȘINĂ DISTRACTIV

Origine:

China Continentală


Descriere

Îmbunătățiți-vă experiența audio cu adaptor 3.5 mm cablu.Perfect pentru redarea de muzică în format MP3 pe masina USB stereo.Bucurați-vă de muzică fără a se preocupa de încărcare.Potrivit pentru toate tipurile adecvate.Vă rugăm să rețineți, acest lucru nu este un cablu de încărcare.

Caietul de sarcini:

Nume: Auto 3.5 mm cablu adaptor

Material: ABS

Culoare: așa cum se arată în imagine

Interfata: USB2.0

Tensiune de alimentare: 5V

Lista De Ambalare:

1 x Automobile de 3,5 mm Cablu Adaptor

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ușor Aux Acces: Conectați orice audio de 3,5 mm dispozitiv pentru masina ta stereo cu adaptor de cablu.Reda muzică de pe o unitate flash USB sau de pe telefon și bucurați-vă fără sudură audio de calitate în aer liber.Acces mufa AUX hassle-drum liber și bucurați-vă de muzică fără întreruperi.

2.Fara pierderi de Transport: Automobilul de 3,5 mm Cablu Adaptor asigură pură și fără pierderi de semnal audio de transfer.Acest lucru de înaltă fidelitate de proiectare asigură un sunet de calitate este păstrată și nu va fi subminată de transmisie.Bucurați-vă asculta melodiile preferate, fără distorsiuni.

3.Ușor de Utilizat: Doar conectati acest cablu direct în cablu adaptor USB și sistemul audio al mașinii, și bucurați-vă melodiile preferate prin sistemul stereo auto.Vă rugăm să confirmați că aveți mașină de decodare audio funcția înainte de a utiliza acest cablu.

4.Îmbunătățită Experiență Audio: Ridica experiența dvs. de muzică în timp ce conduceți.Nostru de 3,5 mm cablu adaptor se conectează la amplificatoare auto, difuzoare stereo și difuzoare externe, furnizarea de înaltă calitate audio de ieșire.Este compatibil cu cele mai multe boxe wireless și dispozitive adecvate.

5.Hassle-Free de Redare: Conectați-vă noastre de 3,5 mm cablu adaptor pentru masina ta AUX interfata, introduceți muzică plină de disc USB în format mp3.Evitați utilizarea USB pentru nimic altceva și limita de stocare.Rețineți că capacitatea depinde de masina AUX.Nici un folder crearea permis.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe