Arta 3D Calendar de Hârtie Sculptură 2024 Scriere Calendar Cu Fermecător Model de Calendare pentru Desktop Consumabile Pentru Dormitor Dormitor Stud



  • 59.58lei 170.21lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Îmbrățișarea creativitatea cu Artă Tampoane.Frumos artizanale prezentarea urbanism, aceste ornamente decorative sunt perfecte pentru notiță notițe sau să mâzgălesc.Impresiona familia, prietenii și colegii cu măiestrie.

Caietul de sarcini:

Nume produs: 2024 3D calendar

Dimensiune produs: (aprox.)12*10*2.5 cm/4.72*3.94*0.98 cm

Material: Hârtie

Numărul de foi: 77

Lista De Ambalare:

1 buc*2024 3D calenda

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Creative Modele 3D: Bucurați-vă de distracție de modele 3D care corespund fiecare lună a anului.Fiecare model este, de asemenea, un ornament decorativ, care poate lumina pana birou sau raft.În Plus, puteți scrie note sau memento-uri pe atașate notă pad.

2.Productivitate sporită: Cu sale inovatoare 3D design, 2024 Calendar 3D imprimate pe ușor de rupere de hârtie vă ajută să vă gestionați eficient timpul.Țineți evidența de date importante, termene limită și întâlniri de le așterneți folosind orice pix sau marker.

3.Capodopera artistica: Acest 2024 calendar 3D este nu numai un util planner, dar, de asemenea, o sculptură de hârtie de artă, care adaugă culoare și frumusețe la birou.În fiecare lună are o forma minunata de care te poți bucura ca un decor sau de a folosi ca o notă pad.

4.Atractiv Arta 3D Calendar: Experimenta frumusețea de urbanism cu 2024 3D calendar.Designul inovator vitrine orașului și adaugă o notă de personalitate decor.Îmbunătăți creativitatea în timp ce încântătoare atmosferă fermecătoare aduce.

5.Exclusiv Cadou: 2024 3D Calendar vine cu lunar modele oferind artistic tampoane cu diferite forme și culori.Țineți evidența programul dvs. și de a planifica pentru ocazii speciale cum ar fi zilele de naștere, ziua Recunostintei, și mai mult.Perfect pentru cadouri unice, cadouri pentru familie, prieteni și colegii de clasă.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe