Desktop Calendar 2024 Epocă Calendar De Birou Decor Acasă Calendar De Birou Cadou De Crăciun Pentru Prieteni, Familie, Colegi, Rude



  • 31.42lei 78.60lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Rămâi organizat cu nostru durabil lunar desktop calendar!Construite cu o bază solidă și o grosime de placa suport, separa cu ușurință de bază și hârtie.Perfect pentru casa si apartament utilizarea, sau ca o idee mare cadou.Ține-ți programul pe pista cu calendarul nostru!

Caietul de sarcini:

Nume: 2024 engleză calendar de birou

Material: hârtie + lemn + inel de fier

Greutate: aproximativ 456g

Dimensiune produs: (aprox.)23*16.5*13cm/9.06*6.5*5.12 cm

Lista De Ambalare:

2024 engleză calendar de birou*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Utilizarea de lungă Durată: Acest 2024 engleză calendar de birou este fabricat din durabil hârtie și materiale lemnoase care nu sunt ușor pentru a rupe sau îndoi.Poate dura pentru o lungă perioadă de timp și de a rezista la utilizarea de zi cu zi.

2.Design detașabil: Ridica spațiul de birou cu 2024 engleză calendar de birou este de design detașabil.Efort separa de bază și hârtie simplă foaie modificările și organizarea ușoară: un must-have pentru fără sudură upgrade-uri și planificarea eficientă.

3.Utilizarea pe scară largă: Rămâi organizat și planifica viața ta în mod eficient cu 2024 engleză calendar de birou.Cu design versatil, îl puteți folosi pentru diverse scopuri în casa ta sau un apartament.Stai elegant, păstrând în același timp evidența programul dvs. și de a crește productivitatea.

4.Ușor de Cotitură Pagina Noastră 2024 engleză calendar de birou dispune de un vertical design spirală a permite ușor pagina de cotitură fără ruperea sau curling.Robust dublu de sârmă de legare deține pagini ferm în loc, și asigură buna lunar flipping.Cu o placă groasă de stabil permanent, este perfecta pentru birou companion pentru organizație efort.

5.Cadou util: pregateste-te pentru ocazii speciale si cadouri pentru cei dragi acest 2024 engleză calendar de birou.Perfect pentru prieteni, familie, rude și colegi, o să-i ajute să țină evidența lor de lucru și planuri.O modalitate foarte bună de a arăta aprecierea dumneavoastră și păstrați-le organizate pe tot parcursul anului.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe