LED-uri auto DRL Controller Auto Daytime Running Light Cablajului Releului Dimmer On/Off Lumina de Ceață Controler de Alimentare Accesorii



  • 10.08lei 12.16lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

ABS

Tensiune:

12-24V

Numărul De Model:

LED-uri auto DRL Controller

Modul De Conectare:

ca descriere

Origine:

China Continentală

Sursa De Alimentare:

DC

Max. Sarcina De Putere:

18W

dropship:

Suport

Tip De Element:

Controler RGB

Caracteristici:

ca descriere

Controlat Metoda:

ca descriere

Cuvântul Cheie:

Dimmer Lampa

Nume De Brand:

Ligghig

Tip:

Cablajului Releului Dimmer

Starea:

Noi

Garanție:

ca descriere


Descriere

LED-uri auto DRL Controller Auto Daytime Running Light Cablajului Releului Dimmer On/Off Lumina de Ceață Controler de Alimentare Accesorii

Caracteristică:

1. Produsul este mini în aparență, conceput cu ABS coajă, și este lumină în greutate.

2. Utilizate pe scară largă, potrivit pentru toate marcile de masini

3. Performanța produsului este stabil, cu reglare a intensității luminoase și funcția de întârziere

4. Produsul este ușor de instalat și poate fi folosit fără a înlocui orice fire.

5. Inteligent începe: Când pornește motorul, luminile de zi se aprind automat; atunci când motorul este oprit, lumini de zi întârziere de 15 secunde și opriți.

Parametrii de produse:

Produs tensiune de alimentare: 12-18V

De lucru curent: 5A

Modelul SK-CD0103: 1. Funcția de întârziere 2. Faruri, lumini de zi estompat

Modelul SK-CD0105: 1. Funcția de întârziere 2. Faruri, lumini de zi pe

Descriere Produs:

Acesta este un sistem inteligent de zi cu LED-uri lumina ochi-de-șoim controler de lumină, care este mereu pe + reglaj + delay + comutator automat.Atunci când mașina este pornită (tensiunea trebuie să fie mai mare decât 13V+), luminile de zi se va aprinde automat.Atunci când farurile sunt pornite ( sau lumina de citit), lumini de zi dim (darken), și atunci când mașina este oprită (tensiune trebuie să fie mai mică de 12,5 V), lumini de zi întârziere de 15 secunde și apoi se stinge.

Incepand de tensiune de 13V+, oprirea tensiunea este mai mică de 12,5 V (dacă este mai mare decât această valoare, va dura câteva minute până când tensiunea scade pentru a stinge luminile), și puterea totală de o pereche de lumini de zi de funcționare să nu depășească 18W (puterea totală de cele mai multe lumini de zi de funcționare nu va Depăși),

După conectarea bateriei, este normal pentru lumini de zi pentru a activa timp de aproximativ 15 secunde și apoi se stinge (de punere în aplicare în funcție de întârziere).După aceea, aveți nevoie pentru a începe mașină și începe să lucreze atunci când tensiunea ajunge la 13V+.

Lucru inteligent: atunci Cand motorul masinii este pornit și tensiunea ajunge la 13V+, lumini de zi va porni automat.Atunci când mașina este oprită și tensiunea este mai mică de 12,5 V (nu este potrivit pentru masini cu o tensiune mai mare de 12,5 V după ce mașina este oprită), lumini de zi va fi amânată pentru 15 secunde.Luminile se vor stinge automat după aceea, făcându-l ușor pentru iluminat proprietarii de automobile pentru a merge acasă și dau seama cu întârziere stingerea funcție.

Cabluri:

1. Conectați mai întâi polii pozitivi și negativi de lumini de zi de funcționare pe părțile laterale stânga și dreapta.

2. Conectați roșu și negru fire la borna de intrare cu siguranțe de pe controller la bornele pozitivă și negativă a bateriei, și conectați roșu și negru fire la borna de ieșire la bornele pozitivă și negativă de circulație pe timp de zi lumina.

3. Conectați firul galben de pe controller la polul pozitiv al farurilor (sau lumina de citit) comutator.Când faruri (sau lumina de citit) este activat, luminozitatea de circulație pe timp de zi lumina va fi înjumătățit (întunecat) pentru a realiza funcția dimming (fir galben puteți alege să nu-l accepte, ceea ce înseamnă renunțarea la această funcție și nu afectează alte utilizări)

Lista de pachete:

Lumina de frână controller X1

Scrie un comentariu

       

Produse conexe