KEYENCE Reale HR-1C3UN Cablu de Comunicare pentru HR-Seria 100, Toate Disponibile în USB și Drept de Tip Serie, Pret Negociabil



  • 797.58lei 839.56lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Mai multe informații detaliate despre produs:

Consultanta servicii pentru clienți

Origine:

China Continentală

Numărul De Model:

KEYENCE HR-1C3UN

Model:

KEYENCE HR-1C3UN

advantage3:

Original Ofertă Specială

advantage1:

Toate seriile produse originale

advantage2:

Preturi negociabile

Brand:

KEYENCE

advantage4:

După vânzările de garantare


Descriere

KEYENCE Reale HR-1C3UN Cablu de Comunicare pentru HR-Seria 100, Toate Disponibile în USB și Drept de Tip Serie, Pret Negociabil 1. KEYENCE veritabil brand nou stoc originale, autentice și fiabile, disponibile în întreaga gamă.Prețurile produselor și variațiile de inventar, nu direct pentru inițierea de ordine, vă rugăm să contactați-mă, am o poate oferi.Multumesc.

2. Prețul de vânzare este prețul de vânzare cu amănuntul.Dacă aveți nevoie pentru a face o achiziție, vă rugăm să cereți customer service pentru o anchetă.Datorită varietate de modele, nu este posibil să se incarca tot de pe ei.Puteți să contactați serviciul clienți pentru consultare, și ne va servi

3. Înainte de a plasa o comandă, vă rugăm să confirmați dacă modelul selectat este corect.Returnează nu sunt acceptate pentru non probleme de calitate (conform regulamentelor companiei, retururi sau schimburi nu sunt permise din cauza clientului selecție produs erori.Vă rugăm să înțelegeți).

4. Produsele comercializate in magazinul nostru sunt garantate pentru a fi originală și autentică, cu asigurarea calității.Datorită calității produselor probleme, acestea pot fi returnate sau schimbate în termen de șapte zile de la sosire (cu condiția semnării).Dacă acestea sunt deteriorate datorită utilizării client, erorile de operare, sau alte umane motive, acestea nu vor fi returnate sau schimbate.Dacă nici un produs de calitate, problemele sunt ridicate în termen de șapte zile după semnare, acesta va fi considerat acceptat și nu a reveni sau de a face schimb de cereri vor fi acceptate.

5.Dacă este nevoie sau dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați.Ne-am străduit să mențină standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru excelență.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe