Caine Jucarie Creativ în Formă de Inimă animale de Companie Jucărie de ros Musca-rezistent Distractiv Cat de Formare Dentitie Jucarie Animal de casă Supplies



  • 3.74lei 12.40lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Jucarii Tip:

Corzi

Origine:

China Continentală

Tip:

pisici

Material:

Sisal


Descriere

Caine Jucarie Creativ în Formă de Inimă animale de Companie Jucărie de ros Musca-rezistent Distractiv Cat de Formare Dentitie Jucarie Animal de casă Supplies

Design drăguț atrage animalele de companie și le încurajează să joace, ajută pentru a distrage atenția de la comportamente distructive, cum ar fi mobilier de mestecat.

Creative în formă de inimă jucărie oferă un interesant și angajarea experiență de joc pentru câini, menținându-le distra și de a preveni plictiseala.

Realizate din materiale durabile, această jucărie este musca-rezistent și are o durată lungă de viață, asigurându-se poate rezista la joc dur și ultima pentru o lungă perioadă de timp.

Se joacă cu această jucărie ajută câinii rămân concentrat și angajat, împiedicându-le de la obtinerea plictisit și reducând șansele de a le angaja în comportamente distructive.

Un mare plus pentru consumabile pentru animale de companie de colectare, această jucărie nu numai ține câinele dumneavoastră distra, dar, de asemenea, ajută la menținerea unui curat și îngrijit acasă, de a abate atenția de la obiceiuri distructive.

Descriere:

Introducerea noastră adorabil animale de companie jucărie, conceput pentru a captiva prietenul tău cu blană atenția și de a oferi nenumarate ore de distracție.Cu designul său drăguț, această jucărie este sigur de a atrage animalele de companie și să le încurajeze pentru a juca.

Nu numai ca este distractiv pentru animalele de companie, dar, de asemenea, servește un scop practic.Această jucărie poate ajuta cainii rupe obiceiul de a distruge obiecte, cum ar fi mobilier, menține casa ta curat și tidy.By redirecționarea lor de mestecat instinctele față de această jucărie, vă puteți proteja bunurile de valoare oferind în același timp o piață sigură de desfacere pentru energia lor.

Artizanale cu o creatie in forma de inima de design, această jucărie este nu numai interesant, dar, de asemenea, musca-rezistent, asigurând o durată lungă de viață.Puteți fi siguri că aceasta va rezista chiar și cel mai entuziast a juca.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui jucărie este capacitatea sa de a menține atenția de câine în timp ce joacă.Design atractiv și durabil structură a se asigura că animalele de companie se concentrează întotdeauna pe jucării, prevenirea plictiseala și comportament distructiv.

Realizate din materiale de înaltă calitate, această jucărie este sigur pentru prietenul tău cu blană pentru a mesteca pe.Acesta este conceput pentru a rezista la jocul dur și oferă un restaurant, o guma de experiență pentru câini de toate dimensiunile.

Investească în acest inovatoare de companie jucărie de azi și de ceas ca acesta devine cainele preferat al redare de companie.

Nume Produs: Jucărie Animale De Companie

Material: Bumbac Coarda

Caracteristici: Creative, în formă de Inimă, Musca-rezistent, Drăguț

Detalii Dimensiuni:

Lungime: 11cm/4.33" (Aprox.)

Note:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Pachetul Include:

1 x Jucărie animale de Companie

Scrie un comentariu

       

Produse conexe