PLIURI-Mâner carne cuțit ascuțit mare duritate de oțel mangan portabile de tăiat carne cutit pentru dezosat în aer liber, Mongolia Interioară de tip boutique de fructe



  • 7.38lei 134.96lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Lamă Ascuțită:

Da

Unghiul Lamei:

≤60°

Origine:

China Continentală

Lungime Completă:

20.3 cm

Forța Arcului:

no

Lungimea Lamei:

9.2 cm

Lungime Mâner:

11.1 cm

DIY Consumabile:

Pentru prelucrarea metalelor

Nume De Brand:

PLIURI

Materialul Lama:

Din Oțel Inoxidabil

Blocare:

no


Descriere

Despre acest produs.

Caracteristici

1. Acest produs este fabricat din 5CR13MOV din oțel inoxidabil, de înaltă duritate, anti-rugina si rezistent la uzura.

2. Ușor de utilizat mâner groove design, frumos și rafinat textura, mâner rezistent la uzură și non-alunecare, confortabil si usor de prindere.

3. Din oțel dintr-o bucata procesul de forjare, utilizarea de șanfrenare tehnologie, ascuțite și durabil, fructe de tăiere cu jumătate de efort.

4. Acest produs este ușor și portabil, potrivit pentru camping în aer liber, bucătărie și uz casnic.

5.Se poate finaliza sarcinile de zi cu zi: fructe tăiate, deschide hârtie, scrisori deschise, se taie cutii, se taie banda adezivă, sfoară, umbrela frânghie, etc. EDC Cuțit este un instrument de must-have atunci când gătiți acasă, de lucru sau de camping.Cadoul Perfect pentru bărbați și femei.

Notificare

1. Vă rugăm să permiteți dimensiunea de un pic de eroare, pentru că este manuală, este măsurată, dar nu va afecta utilizarea, vă urez spor la cumpărături.

2. Din cauza diferențelor între diferite monitoare, sau de fotografiere lumină și unghiul de imagini nu poate reflecta culoarea reală a elementului, dar diferenta nu va fi mare, vă mulțumesc pentru înțelegere.

3. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv, vă Mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră.

4. Lama este foarte ascutita, vă rugăm să fiți atenți atunci când se utilizează.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe