Animal De Casă Pisică Aripi De Liliac Mic Câine Cosplay Costum Pisica De Companie Costum Câine Mic Costum Cosplay Costum De Câine Aripi De Liliac Îmbrăcăminte Pentru Animale De Companie



  • 26.83lei 38.33lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Transforma o felina prieten într-un infricosator bat cu aceste animale de Companie Pisica Aripi de Liliac!Realizate din fetru moale cârpă, aceste aripi sunt confortabil de purtat și ușor de utilizat.Perfect pentru costume de Halloween sau pentru orice ocazie festiva.Face un mare cadou pentru orice iubitor de pisici.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni:

S: 46x20cm, circumferința gâtului 27-40cm, circumferinta pieptului 43-56cm

M: 52x25cm, circumferința gâtului 32-56 cm, circumferinta piept 45-75cm

L: 60x30cm, circumferința gâtului 35-71cm, circumferinta piept 48-93cm

Greutate produs: 65/85/110 grame

Material: fetru pânză

Lista De Ambalare:

Animal de casă Pisică Aripi de Liliac*1buc

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Excelent Material: din pâslă, pânză, lumină și moale, acest produs mentine bat forma pentru o lungă perioadă de timp, a da pisica ta o rece și drăguț uite.Este confortabil de purtat, cu nici un sens de restricție, astfel încât pisica ta se pot bucura de distracție de Halloween.

2.Unic Aripă de Liliac Design: Ia-ti pisica gata pentru Halloween cu un aspect elegant și se simt confortabil.Noastre de Companie Pisica Aripi de Liliac sunt dotate cu un negru rece aripă de liliac design cu un purpuriu de desene animate de imprimare pe partea din spate și linii netede.

3.Adaugă Atmosferă Festivă: Aceste animale de companie pisica aripi de liliac sunt potrivite pentru decorarea pisici și câini, făcându-le arate ca adorabile lilieci.Sunt un mare cadou pentru animale de companie și se adaugă o atmosferă de sărbătoare pentru orice ocazie.

4.Convenabil Dress Up: pisica sau catelul va place ușor de pus și decolare de Companie Pisica Aripi de Liliac.Design-ul Ergonomic asigură o fixare confortabilă și la gât și piept ajusta cu ușurință.Costum perfect pentru orice ocazie, mai ales de Halloween.

5.Aplicabile pe scară largă: Ridica pisica ta e joc de moda cu aceste animale de companie pisica aripi de liliac.Perfect pentru animale de companie festivaluri, uzura de zi cu zi, și orice altă ocazie care necesită un dram de distracție, aceste reglabil aripi sunt un must-have.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe